in ,

Съветите на Брато: Как да накараш твоята Цецка да се чувства уверена и желана

Били сме на много места по света, брато, но българката е един път. Имаме руси, имаме черни, имаме синеоки, имаме с чупливи и прави коси – имаме от всичко по много. Впечатлението ни е, че  родната Цецка се поддържа на ниво, за да се чувства добре в кожата си, а и да хване твоето око.

ПИТАХМЕ 100 БРАТОЦИ НА КАКВИ ПРОЦЕДУРИ БИХА СЕ ПОДЛОЖИЛИ

Ние не разбираме много от тия работи, но можем само да предполагаме колко време коства на всяка жена, за да изглежда така добре и да плакнем окото по нея. Маникюри, фризьори, козметици, спорт, грижа за кожата – всички тези неща са неотлъчна част от месечната програма на всяка добреизглеждаща Цецка.

Наскоро разбрахме, че едни от най-красивите българки, и съвсем не говорим само за популярните такива, се доверяват за своята визия на специалистите от Derma-Act.

Защо ти го казваме?
Защото сме пичове и ти даваме готина идея как да зарадваш твоята мацка с един хубав подарък – процедура там. Накарай я да си избере сама и  просто я закарай! За теб може и да не е кой знае какво началото на уравнението жена + процедура, но ти гарантираме, че за нея е нещо специално, което след това несъмнено ще рефлектира положително върху вашите отношения, ако разбираш накъде бием… Все пак няма жена, която да не е щастлива, когато се чувства уверена и красива, брато.

Защо да я закараш, след като запазите час?
Защото показваш отношение.  А когато попиташ една жена какво очаква от мъжа до себе си, гарантирано това е думата, която влиза в ТОП 3 в списъка на всяка Цецка. Пред Derma-Act има паркинг, безплатен. ! И ние не го вярвахме, но е така. Караш я, чакаш в колата, слушаш музичка, цъкаш на телефона. Друго не прави, че минават хора и да не ставаме за кашмер.Ако имаш късмет може да засечеш нашите любимки Диляна Попова или Алекс Петканова, за които знаем, че са редовни клиентки на клиниката.

Защо идеята е ТОП?
Обичта е в малките неща. Ако не можеш да си позволиш да купиш на твоята мезонет в Драгалевци, сто процента ще можеш да си позволиш процедура или две в Derma-Act за нея. Не чакай рожден ден, не чакай специален повод. Е, ако искаш да си останеш сам в живота, не прави никакви подаръци и не ни слушай.

„Защо точно Derma-Act?”, питаш.
В клиниката работят изключителни професионалисти в областта на дерматологията и естетиката, което ти гарантира, че ще оставиш твоята Цецка в най-добрите ръце. Отделно, ама не казвай, че от нас знаеш – докторките им са много готини. Излъчват спокойствие и професионализъм, това е важно да го имаш предвид ако и ти решиш да се погрижиш за себе си.

„Добре, а за мене нещо има ли?“, питаш вече с интерес.
Примерно ботокс, ако искаш да си като бившия здравен министър. Добре, шегуваме се. Имат трансплантация на коса по минимален инвазивен метод, за да не заприличаш на Слави Трифонов. Премахват татуси, за да не заприличаш на Благо Джийзъса. Правят лазерна епилация, за да не изглежда все едно, че пудел ти се е качил на гърба.

Изобщо, могат да направят от теб същинска пичеловка, в случай, че още не си се хванал с някоя яка Цецка, брато.

Звънни веднага, после ще ни благодариш.

телефон: 02/ 450 80 80

мобилен: +359 88 974 1417+359 88 277 2771

[email protected]

ЦЪКНИ И РАЗГЛЕДАЙ САЙТА, ТОП НЕЩА ЩЕ НАМЕРИШ, БРАТО!

Кефи ли те?

ПИТАМЕ: Влизал ли си с фалшив сертификат на публично място?

Кошмарен пропуск! Треньор: Не съм виждал такова нещо за 30 години