in

Питахме 100 братоци на каква процедура биха се подложили, отговорите ще те изненадат

Гледай сега, брато, не сме фенове на оскубаните мъжки вежди, нито на супер гладките мъжки тела. Гладки до безобразие. Гладки до там, че ако пуснеш памук, да няма къде да се закачи.

Не сме фенове на лакираните мъжки нокти, било то и за здраве.

Не се кефим на суетните мъже, но все пак има един здравословен минимум от поддържащи процедури, на които явно доста хора са склонни да се подложат.

Подкрепяме!

Ако сме с грозен татус, ще го премахнем! Ако заради плешивостта е намалено либидото ни, ще помислим за лек! Ако по гърба сме като гъста борова гора, пак ще се погрижим!

Гледай сега каква анкета направихме по темата.

Попитахме 100 човека на нашия сайт (даже са 105) на каква процедура биха се подложили. Тук ти представяме отговорите.

35% казват, че са готови  да се подложат на лазерна епилация. Питай ни и ще ти кажем – с коламаска боли. Особено по раменете, особено по врата, особено на рибиците на гърба. Направо ни е падал зъб от стискане на хавлиена кърпа при коламаска. Епилаторът е друг метод, с който веднъж една Цецка реши да ни изтезава –брато, никога не им се навивай на акъла. За сметка на това след няколко прроцедури с лазер, забравяш за неприятното окосмяване.

ГРАБНИ ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ НА -50% В DERMA-ACT

29% от мъжете в нашата анкета с процедурите казват, че страдат от оплешивяване и са готови да се подложат на процедури за стимулиране на растежа на косата или дори присаждане. Това вече не е никаква екзотика. Имаме приятели, които го направиха и се чувстват по-добре. Мъж без самочуствие е като ла*но у дъжд – не издържа и се разпада.

АКО СИ ПЛЕШИВ ЦЪКНИ ТУК И ТУК! НЯМА НИЩО СРАМНО, ИМА КВО ДА СЕ НАПРАВИ!

20%, демек всеки пети, е готов да направи моделиране на тялото. Пак подкрепяме. У тоя фитнес блъскаш като откачен, даваш сума пари, променяш ядене, ежедневие, изобщо се посвещаваш на тялото си. Окей, за 2-3-5 месеца ще свалиш около талията, после за 1 месец пак си го качил. Иде нов локдаун. Моделиране на тялото е напълно приемливо решение!

DERMA-ACT ПРЕДЛАГА И МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО, НИЕ ВЕЧЕ СИ ЗАПИСАХМЕ ЧАС!

14% от анкетираните казват, че ще си направят подмладяване и се ориентират към процедури за грижа за кожата. Плажове, морета, басейни, лято, къси дрехи – кожата се вижда. Виждат се стриите, виждат се пъпките, то не е дали искаш или не искаш, просто ги имаш тия гадости. Цецките се кефят на готини пичове, не на смрадове.

Специалистите препоръчват микродермабразиото, което една от най-подходящите процедури за дълбоко почистване на кожата и изключително подходвщяща и за мъжете – при Derma-Act го има, страшни пичове са!

Най-малък е процентът на хората, които са готови да си махат бръчките. Може би сме изпуснали някоя и друга дама тук да гласува, но няма значениче. 3% са готови на такива процедури.

Напълно подкрепяме всяко едно решение, което ще те направи по-готин и по-уверен, брато! Запази си час в Derma-Act, даже сега процедурите им са на -50% от цената!

Кефи ли те?

Неймар показа коремна “преса” като на футболист от Първа лига

ВИДЕО: Гери-Никол празнува рожден ден с мръсни танци в басейна