in ,

Брато срещу политиците: Защо няма да гласуваме за празноглавци?

Този сайт е имунизиран с първа, втора, трета и сто и десета доза срещу политика, брато. Ние сме аполитични и дори мразим господата в костюмите. Да, знаем, че от тях зависи съдбата на държавата, но не вярваме, че ако се интересуваме, някой дебел плъх като тях би се вслушал в това, което казваме.

Българските политици са доказали, че са неможачи. Банда празноглавци, мислеща само за собствения си лай*ян задник. През годините те доказаха, че баща им е главният герой от “Приказка за стълбата” на Христо Смирненски. Колкото повече се изкачват нагоре по социалната стълбица, толкова по-малко сетива им остават за обикновения човек. Ето защо няма да гласуваме.

По-малкото зло си остава зло. То пак е зло, пак гледа кръвнишки, пак иска да сложи само в своята чиния. А злото има различни имена – знаеш имената на партиите, знаеш и имената на политиците. Най-голямото зло обаче е това, че са подчинени, наведени и обичат да (го) поемат. Искрено ти казваме, че до един са пионки.

Това не са мъже, а лигльовци.

Това не са мъже, а марионетки.

Това не са мъже, а женчовци, дето не знаят какво значи отговорност и доверие.

Ще вкараме поредните нещастници в парламента, за да взимат над 5 бона заплата и да не можеш да ги намериш. Ти колко срещи направи с политици, брато? Колко от тях успя да видиш и да ги накараш да направят нещо – я със статуси във Фейсбук, я с критика, я като ги обсъждаш, я като се видите лично. Молим ти се, сети се за един случай и ни го опиши в коментарите. Ние нямаме такъв.

Българските политици са работници. Приемат го като работа. За тях да помагат не е кауза, за тях каузата са парите и костюма, високото положение в обществото.

Само че да не забравят и те, че са временни и утре са като утрешен вестник, с който на село си трият задника.

И така, брато, за плъхове няма да гласуваме. Отвратени сме от всички и от всичко.

А ти… Ти прави каквото намериш за добре.

Жив и здрав!

Кефи ли те?

Брато препоръчва два брутални филма за затворници с яки сцени, обрати и майсторско снимане

Not Safe For Work
Click to view this post

Танцът на Андреа действа като виагра (ВИДЕО)