in ,

Брато препоръчва два брутални филма за затворници с яки сцени, обрати и майсторско снимане

Пак сме ние, брато. Неделя е, студено е, мрачно е, затва си вкъщи и се чудиш кво да правиш. Само с пиене и секс не става, ето защо ти препоръчваме две свежи филмчета. Главните актьори са Николай Валдау и Винс Вон – уникални типове в две уникални роли.

Филмите имат общо – двамата стават гадове, защото животът ги натиска.

Brawl in Cell Block 99

Това е филмът с Винс Вон. Бавничко се развиват някои сцени, има мълчание, същото е като в живота. Не говориш постоянно, нали? Понякога мълчиш. Понякога чупиш ръцете и краката на тези, дето те дразнят. Така е, знаем за какво става въпрос. Филмчето е брутално, особено втората му част. Намери го, гледай го, после ще ни благодариш.

Искаме да те поздравим със сцените на ръкопашен бой, Винс Вон е нема такъв лудак. Татусът му зад главата и националистическите му убеждения са гарнирани с бойни умения, на които ще завиди и Ценко Чоков в Галиче. Този филм е малко по-директен, малко по-груб и първичен от другия, който ще видиш надолу.

Shot Caller

Пак откачена затворническа история. Не знаем кой от двата филма е по-як, ти си прецени. Тук обаче имаме повече врътки в сценария, има неща, дето няма да се сетиш, че ще станат. Николай Валдау прави една от ролите на живота си. Тренирал е здраво преди тва и показва, че за него няма тайни в киното. Отново имаме дроги, наркотици, чепици, никва ракия и само боклуци около главния герой. Научава всичко по трудния начин, за да направи най-голямата крачка в живота си.

Глей ся, нарочно пишем така завоалирано, щото ще ти прецакаме кефа от гледането.

Само ни се довери, тегли там, купувай, търси ги на кино, прави квото искаш, само ги гледай.

Със здраве!

Кефи ли те?

Най-великото варене на ракия (ВИДЕО)

Брато срещу политиците: Защо няма да гласуваме за празноглавци?