in

Най-малкият револвер в света тежи 19,8 грама (ВИДЕО)

Търсиш нещо екзотично за Коледен подарък? Рано е, но вече даваме идеи. Най-малкият револвер в света е отличен вариант за под елхата. Може да дариш с него както любим човек, който се страхува от мишки, така и бившата, за да се гръмне от яд, че вече не е с теб. Само казваме. Въпреки несериозните си размери, това е истинско огнестрелно оръжие. Говорим за револвера, не за бившата.

Това оръжие е с дължина 5,5 см, височина 3,5 см, ширина 1 см и тегло 19,8 грама. Заради размера си револверът попада в Книгата на рекордите на Гинес и в същото време… беше забранен. Не може да се внася в САЩ и Великобритания, тъй като оръжията за скрито носене са забранени в тези страни.

Швейцарският револвер има същите функции като своите колеги в пълен мащаб. Занаятчии от страната на часовникарите изработиха миниатюрните оръжия и патрони. Малкият барабан на швейцарския мини пистолет е зареден с още по-малки малки патрони, които се взимат само с пинсета.

“Мини -пистолет C1ST” може да не впечатлява като размери, но пък това прави цената му – 6820 долара. Комплектът включва кожен кобур, общо 48 патрона и комплект за почистване.

Кефи ли те?

Райън Рейнълдс си даде почивка от филми

Not Safe For Work
Click to view this post

В Италия въздишат по новинарката Роберта (СНИМКИ)