in

НиЛо, Янка Рупкина, Орхан Мурад и още, които стават за шеф на БФС

Пак питахме и пак ни изненада, брато. Този път за шеф на БФС питахме. Българският футболен съюз се стяга за конгрес, затова решихме да потърсим твоето мнение по въпроса кой да е начело на родния футбол. Отговорите са прелюбопитни.

Николета Лозанова

Топ предложение според нас за шеф на БФС. Писали сме го многократно, пак го пишем, дано некой важен в костюм го види. Колето е супер, тя е с тен, видяла е свят, яла е екзотични плодове и много други неща, така че луксът не я блазни. Не изглежда като алкохолик за разлика от един килим. Разбира и от футбол, щом в портфолиото й влизат легендарни играчи като Ники Михайлов и Божигол. През първия ще има приемственост, обаче вместо баща – син, ще е баща – снаха. Важното е БФС да остане като монархия – властта да се предава в ръцете на семейството.

Орхан Мурад

Фенове сме му от едно време, когато сваляхме гаджета в Мичурин като ученици в прогимназиален клас. Малко вече сме позабравили текстовете, но ни е останало в съзнанието онази тайнствена и болезнена чувствителност на лирическия герой от песните му, който така и не намира своята идентичност в любовта. Мъка, мъка. И точно тук е допирната точка с българския футбол – мъка. Отделно си знаеш, че при него не е проблем да си затваря очите за корупция, ако така трябва. Чичо Венци, здравей! Парите в пералнята са част от системата и ДНК-то на родния футбол. Такива хора са нужни.

Слави Клашъра

Всичките над 1 млн. фенове на Слави Клашъра са сигурен знак, че всичко, което прави, е добре. На нас ни харесва колко бавно говори и как ни гледа през бинокъла на лицето му. Радва ни, готино е. Пускаме го, за да заспим. Действа ни като тройна доза чай за успокоение. Чакаме новите поредици на мистериите, извънземните и какво ли още не, което е събрано от Гугъл и направено от професора по всичкология. Идеален е. Разбира от всяка една обществена сфера. Така ще прочете в интернет и за футбола, следва книга и отново милионите фенове ще са радостни.

Янка Рупкина

Тва вече не е нормално, но за ненормални ситуации са си нужни ненормални решения, разчупени решения, оригинални, сешсе? Баба ти Янка е народна певица и пее фолклорни песни от Странджа. Там е мистерия и да оцелееш е трудно сред хилядите самодиви. В БФС са самодивчовци, така че Янка е идеална за поста. Жената е на 83 г., закърмена и закърмяща с обич към народността, сериозна, отговорна, в залеза на живота си, така че никакви агнета, магнета, багнета и тежки софри не биха я подвели.

Кефи ли те?

Невменяемо! Пускат игра на 8k резолюция и 60 fps за PS5

Палатка на Гучи струва колкото стара каравана