in ,

Невменяемо! Пускат игра на 8k резолюция и 60 fps за PS5

Още малко и ще влезнем в екрана, брато. Светът на игрите нема нищо общо с Каратеката на Правец, ако ги помниш тия работи. Нема нищо общо и с танковете на ония китайските Нинтендо, наричани Терминатор, дето загреваше адаптора при 30 мин. игра и го туряхме в хладилника да се охлади.

Вече нещата са груби и невменяеми. Първата в света игра на 8К резолюция и 60 фрейма на секунда може да се цъка от секви хора, но там няма Цецки, няма коли, няма любовна или гангстерска интрига. За кашмер.

Става въпрос за играта The Touryst on PS5, която верно можеш да подкараш на резолюция 7680×4320. Сега най-тъпо ще ти стане като ти кажем, че играта може и да е за плейстейшън, брато, но той не поддържа високата резолюция. Внимавай за кво си даваш парите. Аман от схеми. Те го рекламират, че може, но то не може. Казваме ти!

Преди да се наакаш от кеф, искаме да ти кажем, че игрите с 8к резолюция ще са голяма рядкост в ерата на конзолите. Не си купувай такъв телевизор, освен ако не пуснат БНТ, БНТ2, БНТ3 и БНТ4 на 8к. Тогава си заслужава.

Хахаха.

Аре.

Чао.

Кефи ли те?

Няма кой да бие Буфон на камък, ножица, хартия (ВИДЕО)

НиЛо, Янка Рупкина, Орхан Мурад и още, които стават за шеф на БФС