Фидел Кастро спал с над 35 000 жени. Евала!

Фидел Кастро спал с над 35 000 жени. Евала!

Има легенди, на които трябва да се поклоним, брато. Такъв е Чарли Шийн, който не си знае бройките. Оправял е жени, а също и травестити. Не го крие, не е и нужно. Сега уж се е кротнал. Дейвид Духовни също е пристрастен към секса, а това можем да кажем спокойно и за Майкъл Дъглас, който дори се лекуваше.

Испанският певец Хулио Иглесиас също признава, че никога не е успявал да устои на красиви жени. Той открито казва, че е имал връзка с 3000 жени. Има обаче други легенди, които влизат в впечатляваща конкуренция с испанския мачо. „Труд“ публикува любопитен материал с известните любовните шпаги по света.

Уорън Бийти – 12 775

Холивудският прелъстител Уорън Бийти, който навърши 84 тази пролет, веднъж каза, че „използвайки проста аритметика“, изчислил, че е спал с 12 775 жени. Поради страстта си към всяка пола, Уорън дори се раздели с годеницата си Джоан Колинс: тя го напусна любовника си заради изневярата му. Но Бийти признава, че спрял с безразборните си връзки, когато се запознава с актрисата Анет Бенинг. Те са заедно от 29 години и отглеждат четири деца.

Ръсел Бранд – 1000

Ръсел Бранд отиде в клиниката през 2005 г., за да се възстанови от пристрастяването си към секса. Актьорът каза, че е спал с повече от 1000 жени, понякога с девет за една нощ. Кейти Пери не успя да го обуздае и се разведе с него след две години брак, но изглежда чак сега Бранд се е укротил. Поне така твърди 46-годишният комик, той казва, че е станал нов мъж заедно с втората си съпруга, Лора Галахър.

Тони Къртис – 1000

Тони Къртис, който е бил женен шест пъти и е спал с почти всички свои колежки, включително Мерилин Монро, веднъж безсрамно каза, че е сексуално зависим: „Тичах с буца в гащите след всички момичета“. Две години преди смъртта си през 2010 г. актьорът говори по-предпазливо: „Имам афинитет към жените. Винаги беше любов – влюбвах се всеки ден.“

Фидел Кастро- 35 000

Покойният кубински диктатор правел секс поне два пъти всеки ден. Един от близките сътрудници на Фидел каза пред „New York Times“ през 2008 г .: „Той спеше с поне две различни жени на ден в продължение на повече от четиридесет години подред. С едната – на обяд, с другата – на вечеря, а понякога поръчваше жена за закуска“, казва близкият сътрудник. Казват, че стражите на Фидел са ходели ​​на плажа и там са избирали кандидати за своя шеф. Официално на Кастро имаше 11 деца. Неофициално може да има хиляди.

„Труд“