30 години по-късно: Правят римейк на филма „Бодиград“

30 години по-късно: Правят римейк на филма „Бодиград“

Киното отдавна не е това, което беше. Целта сега е да дадеш 12 лева за билет и още толкова за студени и стари пуканки, а след това, ако искаш се връщай. Не е важно. Искаме качествени и смислени филми, но няма или са твърде рядко. Допускаме, че филмовите студиа дотолкова са изчерпани, че вече правят едни и същи филми.

Тук някъде е добре да споменем, че гигантът „Уорнър брос“ ще прави римейк на хитовия филм от 1992 г. „Бодигард“, в който главните роли бяха поверени на Уитни Хюстън и Кевин Костнър. Сега обаче трябва да фигурирът със сигурност хомосексуален и тъмнокож. За второто не е фатално и първият филм си имаше.

Сценарият на римейка на „Бодигард“ е възложен на Матю Лопес, който има номинация за награда „Тони“. Съпродуцент ще бъде Лорънс Каздън, който е автор на сценария на оригиналната версия на филма от 1992 г. От „Уорнър брос“ не съобщават имената на актьорите, които ще пресъздадат образите на певицата, чийто живот е застрашен, и на нейния охранител.

„Бодигард“ е поредният хитов холивудски филм, на който ще бъде направен римейк. Лейди Гага и Брадли Купър участваха през 2018 г. в поредна нова версия на „Роди се звезда“, който си беше як. Хареса ни. Дано и с този е така. Просто искаме да гледаме смислени неща.