in

Официално: Хари Кейн обяви къде ще играе през новия сезон

Хари Кейн няма да ходи в “Манчестър Сити”, брато. Същото важи и за потенциално негово преминаване във всеки друг клуб, а в това число и “Пирин” (Благоевград). Не иска, бе. Желанието му е да остане в “Тотнъм” и този сезон, въпреки че бе желан силно от “гражданите”. Решението обаче си е решение и е достойно за уважение във времена, в които всеки иска по-голяма заплата и по-голем клуб.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

“Начинът, по който бях приет от феновете на Тотнъм в неделя, беше изключителен. Беше страхотно също така да чета съобщенията, с които бях подкрепян през изминалите няколко седмици. Оставам в Тотнъм и това лято и ще бъда съсредоточен на 100 процента в това да помогна на тима да постигне успех”, се казва в публикацията на голаджията, от която обаче не става ясно дали той няма да направи нов опит да си тръгне през януари.”

Ако ти си доволен от този факт и си е повод за наздравица, може да се поглезиш с тази халба на любимия ти отбор. Тя е оригинална, а братоците от Fans.bg гарантират, че е доставена от магазин на клуба, а не от Битака, например. Честно! С промокод obichamcecki имаш промоция на ВСИЧКИ АРТИКУЛИ! Още артикули на “Тотнъм” и редица други клубове, можеш да намериш ТУК!

Кефи ли те?

Холандците намериха цаката на мъжете за точно уриниране

Not Safe For Work
Click to view this post

OnlyFans размисли, няма да забранява палаво съдържание