in

Холандците намериха цаката на мъжете за точно уриниране

Братоци, трябва да си признаем едно нещо на глас – не сме най-точните стрелци, когато урунираме. Факт е, че се стараем също толкова, колкото и национал на България в квалификация. Важно е да се отметне това действие и нищо повече.

Умните холандци (нидерландци по ново му, но ние сме фенове на класиката) намериха цаката. На летище Шипол в Амстердам писоарите са оборудвани с нещо дребно, но изключително хитро – лепенка на муха. Обитателите на ниската земя са пресметнали много добре къде да я залепят – в непосредствена близост до самата дупка. А голяма част от братоците, които разпускат напрежението, се стараят да улучат именно насекомото.

Представители на пресата успяха да разговарят с разработчиците на новия метод за увеличаване на точността с цел по-добра хигиена и пестене на усилия за почистване. Оказва се, че мухите в писоарите са поставени на „стратегически позиции“, за да се сведе до минимум вероятността от пръскане на урина. Сега този метод е широкоразпротранен и вероятно вече си го срещал и ти. Ако видиш муха в писоара, мисията е една – да я удавиш или поне да се опиташ да я улучиш. Можеш ли?

Виж още, брато: Даваме промокод за -20% в сайта за оригинални артикули Fans.bg

Кефи ли те?

Защо точно сега настъпва времето на Вечните? (ТРЕЙЛЪР)

Официално: Хари Кейн обяви къде ще играе през новия сезон