in

Синът на президента на Аржентина смени пола, баща му се гордее с него

Синът на аржентинския президент Алберто Фернандес, 26-годишният Естанислао Фернандес, стана първият човек в страната, получил асексуален паспорт, брато. Пишем без излишни шеги, но си мислим колко наши политици заслужават същата съдба. Сещаме се за дузина.

Естанислао, както се нарича, обяви промяната в Инстраграм, където има 430 хиляди последователи. Синът на държавния глава дори с гордост показа паспорта си, в който колоната „Пол“ беше маркирана с „Х“, обозначаваща неопределен. Но това не е всичко – младият Фернандес вече има ново име и оттук нататък се казва Таня.

Миналата година южноамериканецът заяви, че се смята за небинарен и планира да узакони този статут. За неговите познати това не е голям шок, тъй като подкрепя ЛГБТ общността в продължение от години, участва в нейните събития.

Бащата на момчето поне официално не осъжа начина  на живот на своя син и не се уморява да повтаря в интервюта, че се гордее с него. Интересно е, че братото дори не е гей, тъй като от години живее в граждански брак с момиче на име Наталия Едит Леоне.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤️‍ ❤️‍ (@_dyhzy)

Кефи ли те?

Излезе тийзър за “Ръката на Господ” на Сорентино (ВИДЕО)

“Пес патрул: Филмът” най-гледан у нас