in

OnlyFans блокира мръсните снимки и видеа от октомври

Голям удар за всички Цецки, които досега си изкарваха прехраната през OnlyFans, брато. Веднага се сещаме за Вели, но има и редица други – наши и чужди. Техният бизнес ще секне от 1 октомври, но не защото техните фенове вече имат реални гаджета. Причината е, че сайтът реши да каже “стоп” на порно съдържанието. Мхм. Странно, но факт. Сега сме леко объркани, защото не знаем какво друго можем да гледаме там.

От OnlyFans се надяват, че забраната на порнографското съдържание ще направи платформата по-привлекателна за инвеститорите и ще позволи увеличаване на аудиторията, наброяваща в момента около 130 милиона потребители. А ние предричаме шумен срив, но не ни питат, затова ще си мълчим.

„За да гарантираме дългосрочната устойчивост на нашата платформа и да продължим да бъдем домакини на общност от създатели и фенове, трябва да развием нашите насоки за съдържанието”, заявяват от OnlyFans.

Според английската организация на проститутките, промените ще принудят много жени да излязат от сравнително сигурната онлайн среда и да започнат да извършват физически сексуални услуги, което може да бъде по-опасно.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Как крадците тренират във фитнеса

Not Safe For Work
Click to view this post

Дуа Липа ни се струва адски палава (СНИМКИ)