in ,

Ето кое е най-великото мезе и как да го приготвиш

Така, нема да ядеш зрънчо и солети, когато пиеш бира, брато. Би било много тъпо да натискаш на такива гадни въглехидрати, които не ти носят нищо. Освен запек, разбира се. Искаме да ти кажем, че най-якото мезе на света е свинското с лук. Внимавай обаче в жегите с него, за да не предобриш и да не обърнеш очите.

Как да си направиш най-великото мезе СВИНСКИ МРЪВКИ С ЛУК?

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
свински бут – 800 г

олио – 2 с.л.

сол – 2 щипки

черен пипер – 2 щипки, млян

лук – 2 големи глави

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Нарязваме месото от свински бут на малки парченца и ги сипваме в купа. Добавяме силта, олиото и черния пипер, разбъркваме и покриваме с фолио.

Прибираме в хладилника за 1 час. Тая процедура ще даде добър вкус на месото.

Поливаме дъното на тавата с олио и сипваме половината от мръвките.

Готвим според температурата, указана за месни изделия около 20 минути, като от време на време разбъркваме.

Отгоре разпределяме едната глава лук, предварително нарязана на едро, и продължаваме да готвим още 15 минути, като отново периодично разбъркваме свинските хапки.

Повтаряме процедурата и с останалото месо.

Наздраве!

Кефи ли те?

Нашите болни виждания за Чехия – Дания и Украйна – Англия

Not Safe For Work
Click to view this post

Людовика Фраска – любов от пръв поглед (СНИМКИ)