in

Нашите болни виждания за Чехия – Дания и Украйна – Англия

Светът е футбол, брато! Тва клише като го чуем от коментаторите на БНТ покрай Световното, идва ни да се издрайфаме.

Затва ше кажем – Европа е футбол, да драйфа който желае.

Днес играят Чехия и Дания, играят също Украйна и Англия. Требва веднага да ти кажем, че не сме спрели да печелим и губим пари от началото на първенството. По-скоро да губим, да губим, да губим. Затва имай предвид следното – не сме врачове, вещици и не сме роднини на Нострадамус. Все пак ти казваме какво и как виждаме, за да си запознат и ти. Да спечелиш нещо. Или да губиш, да губиш, да губиш.

Ей, важното е да има надежда и оптимизъм. Лятото идва, инвестираме и ние в залози, за да идем на почивка.

Чехия – Дания

Страшен мач. Виждаме много голове. Патрик Шик е топ нападател, ще ги зашие барем веднъж. Не знаем кой ще бие от двата отбора, тегли ни към Чехия. Но ни тегли към над 2.5 гола. Да не кажем даже над 3.5 гола. Ето сега получаваме факс. В него пише – продължения. Не пише за дузпи, значи може да има и дузпи. А може и нищо да не пише у факса. А може и изобщо да нема факс. Разбираш ли колко е сложно всичко, майка му стара?

Украйна – Англия

Фенове сме на английския футбол, много ясно. Но ни се иска аутсайдерът Украйна да отстрани англичаните. Тва техното високомерие да се удави в украинското жълто. Да има сълзи и пот, да има кръв и пръцкане. Да има бой за “трите лъва”. Що не, бе? Що не? Ми, щото не, затва, брато. Все пак мислим, че гол/ гол е добра възможност тук. Англичаните са в подем, не са и сънували, че ще се борят за полуфинал. Тук мислим, че ще има и картони. Така ни се дава. Ако искаш, съгласявай се, ако не искаш, не се.

Жив и здрав!

Да ги разцепиш и да ги фалираш тия букмейкъри!

Кефи ли те?

Българин ще пази срещу Реал Мадрид, Барселона, Атлетико и др. в Примера дивисион

Ето кое е най-великото мезе и как да го приготвиш