in

Бандерас по стъпките на сериен убиец в нов сериал по действителен случай

Нов сериал се задава на хоризонта, брато. В него главно действащо лице ще бъде Антонио Бандерас. Той ще влезе в обувките на италианския криминален репортер Марио Специ, тръгнал по петите на сериен убиец, съобщава “Варайъти”, цитирана от БТА.

Добрата новина е, че историята е по действителен случай и е сред най-известните убийства в Европа. Лимитираната поредица е базирана върху книгата им “Чудовището от Флоренция: Истинска история” (2006), проследяваща разследването на сериен убиец, отнел живота на 14 души между 1974 и 1985 г. Престън и Специ разкриват процедурни грешки, допуснати от полицията в разследването на престъпленията. Жертвите на серийния убиец са млади двойки, погубени по време на романтични срещи в италианската провинция.

Поредицата “Чудовището от Флоренция” за френската компания Стюдиоканал ще бъде режисирана от Николай Арсел (“Кралска афера”), който е и неин съсценарист заедно с Андерс Томас Йенсен. Антонио Бандерас е сред изпълнителни продуценти на сериала, който възнамеряваме да гледаме.

Кефи ли те?

Меси стана свободен агент, KFC го представи като нов служител

Фен №1 на Евро 2020 с безплатен билет за 1/4-финалите