in ,

Ники – треньор на националния, Преслава – “Мис национален отбор” и още от новите реформи на Боби Михайлов

Нека отново да честитим невероятния успех на Боби Михайлов. Само тук можеш да подадеш отставка за година-две, след което да решиш, че се връщаш на работа. Евала, Боби, евала, Михайлов.

Предлагаме обаче няколко реформи в сектор Футбол от Бобенцето.

Ники Михайлов

За роднини и близки трябва да има специален план. Не можеш да оставиш най-скъпите си хора на улицата. Никито Михайлов е чудесен вратар. За “А” Окръжна и за реклами на хазартни игри. Но за националния отбор по футбол според нас просто не става. Мнение! Лично мнение! Не ставаш, пич! Предлагаме на Боби да направи Ники барем треньор. Да махнат Ясен Петров, читави хора не ни трябват, нека са наши хора, а дали са читави – ще прецени БФС в лицето на БАЩАТА Боби. Сложни любовни и роднинско-професионални връзки е нашият спорт. Не е просто топка, душа, трева и фенове. Тук има интриги, топли чувства, силикон, деца, бизнес, кариери.

Преслава

Топ певица, топ кралица, брато. Любимка на Боби Михайлов – помни танците, помни “До синьо ме целувай”, помни ръчичките, перчема, приповдигнатото насторение. Да, ние ще пишем за тези неща, защото не ни боли фара за платените ни спортни медии. Ние не сме на издръжка от никого, така че ще се шегуваме колкото си искаме с когото си искаме. Михайлов да направи Преслава МИС НАЦИОНАЛЕН ОТБОР. За да може да пее на партитата. КОЙ КАЗА ДА НАЛИВАМ? КОЙ? КОЙ КАЗА “СИПВАЙ”?

Алкохол

Според нас, гледайки българския футбол и имайки предвид факторите в българския футбол, изобщо нищо не казваме за новия стар шеф, той няма общо, разбира се, но все пак… Искаме да предложим алкохолът да потече от чешмите на националния стадион. Искаме на полувремето футболистите да пият ракия и вино. И водка. И нещо за пиене. Искаме всички да сме еднакви, всички да говорим за цикъла, КОЙ ЦИКЪЛ? Искаме да лъхаме на джибри и настроението да проблясва в очите. Не може за едни да може, за други да не може. Не става, бе!

Мерсин

Любим турски отбор, брато. Знаем един човек, който беше допуснал 35 гола в 15 мача за този тим. Тва е грип да не моеш да хванеш, камо ли топка към вратата. Предлагаме да ги вкараме в “А” група. Понеже провалиха кариерата на Ники Михайлов тия аматьори, да може Берое и Царско село, а и Арда, да ги напълнят с голове. Ама не Ники да е вратар, а некой друг, за да се види, че не Никито е виновен. Боби Михайлов може да уреди нещата. Той е бащата, той е бащицата, той е животворящият път и жизнелюбието в БГ футбола.

Без ВАР в Разград

По време на плейофите в Първа лига станахме свидетели на съдийско извращение в елита на България. Родните рефери си позволиха лукса да отсъдат 3 дузпи срещу “Лодгорец” и да изгонят 3 футболисти на хегемона у нас в рамките на първите 3 кръга след въвеждането на ВАР. Не знаем как не се отзоваха Хорейшио и Монк, за да разследват това престъпление срещу футбола. Предлагаме първото решение на Боби след завръщането му на горещия пост, да е свързано с премахването на ВАР в Разград. Нека го дарят на местно училище, за да се използва в часовете по информатика.

Ако и ти имаш предложения, пиши ни. Най-вероятно няма да ги прочетем, ма поне ше си се изказал.

Кефи ли те?

Вин Дизел ни кани да бъдем отново заедно в кината с „Бързи и яростни 9“

Спипаха черен кокаин, маскиран на въглен