in

Рок музиката на живо се завърна с Intelligent Music Project и звездите на Рейнбоу и Назарет

След година и половина рок музиката на живо се завърна на българската сцена, брато. Време беше, писна ни да лежим на дивана и да слушаме музика от колонка. Купонът бе в Пловдив, благодарение на българската супергрупа на д-р Милен Врабевски Intelligent Music Project. Специални гости под тепетата бяха Рони Ромеро (Rainbow), Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath), Карл Сентанс (Nazareth). Не лоши музиканти, нали?

В първия от четирите концерта от The Creation Tour  не трябваше много време, за да се вдигне публиката на крака в пълната зала С.И.Л.А. Най-емоционалният момент по време на концерта беше изпълнението на Рони Ромеро и китаристът Бисер Иванов на песента Listen, посветена на семействата с репродуктивни проблеми. Публиката стана свидетел и на едно от емблематичните сола на барабани с ръце на легендарния барабанист на Рейнбоу и Блек Сабат Боби Рондинели.

Рони Ромеро, когото вече всички добре познават като основен вокалист и пълноправен член на българската група Intelligent Music Project се раздаде за публиката, като на няколко пъти предизвика бурни викове у хората, а в края на концерта подари тениската си на един от присъстващите на шоуто.

Турнето на Intelligent Music Project, Рони Ромеро, Боби Рондинели и Карл Сентанс продължава:
27 май, Варна, Летен театър
28 май, Бургас, Летен театър
30 май, София, зала Универсиада

Билети за оставащите концерти може да закупите от мрежата на Eventim

Кефи ли те?

Уволниха жена, нахлула при маймуни в зоопарк, за да им даде начос (ВИДЕО)

Ето къде можеш да гледаш голямото завръщане “Приятели” (ЛИНК)