in ,

Ето къде можеш да гледаш голямото завръщане “Приятели” (ЛИНК)

Днес е голям ден, брато! На 27 май най-любимият ни сериал се завръща на екран! Става дума за “Приятели”, разбира се!След години слухове, най-известните приятели в света се събират отново за един специален епизод в оригиналния си каст: бруталната Дженифър Анистън, секси Кортни Кокс, симпатично лудата Лиса Кудроу, Мат “Как си” Лебланк, царят на хумора Матю Пери и кралят на браковете Дейвид Шуимър.

Големият въпрос е: Къде можеш да гледаш завръщането на “Приятели”? Отговорът е прост в платформата на HBO GO.

Отново заедно, актьорите се завръщат на легендарната площадка 24 в студиата на Warner Bros, където са разположени всички декори на сериала.

Американските ситкоми се снимат на живо, с три камери, на сцена пред публика, сякаш са театрална постановка – затова и смехът е истински, а енергията в сцените толкова забавна.

Нещо подобно очакваме и сега, само че без сценарий – истинските актьори ще минат през любимите си моменти в сериала, естествено с препратки към героите си и любимите епизоди.

Гост звездите винаги са били важен елемент от “Приятели” вселената като за реюниъна продуцентите са се постарали доволно – сред известните лица вътре са Дейвид Бекъм, Джъстин Бийбър, групата BTS, Синди Крауфорд, Кара Делевин, Лейди Гага, Кийт Харингтън, Джеймс Кордън, Том Селек и Рийз Уидърспун. Заради сагата с “Левски”, Валери Божинов си остава в София и няма да участва.

Понеже сме големи фенове на сериала, който сме превъртели повече от всички Цецки взети заедно, прилагаме и някои от най-любопитните факти за поредицата, за да те подгреем за епичното завръщане.

1. Първоначално сериалът е озаглавен “Insomnia Cafe”. После е преименувано на “Friends Like Us” и “Six of One”, преди да стане “Приятели”.

2. На края на последния сезон Дженифър Анистън и тогавашният ѝ съпруг Брад Пит дават празнично парти в дома си. Сервирали са бутилки с вино, които продуцентът Кевин Брайт е запазил от началото на сериала.

3. В последния сезон на сериала всеки член на актьорския екип получава 1 000 000 долара на епизод.

4. Кортни Кокс всъщност е по-голяма от Дейвид Шуимър, въпреки че играе ролята на по-малката му сестра.

5. Ролята на маймуната Марсел се изпълнява от две маймуни!

6. Ханк Азариа, който играе ролята на учения Дейвид, два пъти се явява на прослушване за ролята на Джоуи, преди проектът да влезе в етап на продукция.

7. Брус Уилис участва в сериала безплатно, след като губи бас за това дали “Девет ярда”, с участието на Матю Пери, ще бъде No. 1 в боксофиса в първия уикенд след премиерата си. Той дава парите от хонорара си за благотворителност.

8. Гюнтер няма реплика до 33-ти епизод на сериала, когато казва „да“.

9. Всички актьори от главния състав са се целували помежду си в определен момент (ако включите алтернативните “ами ако?” епизоди), с изключение на Моника и Фийби.

10. Преди премиерата на първия епизод екипът отива на вечеря в “Caeser’s Palace” в Лас Вегас, за да отпразнуват “последен кадър в анонимност”. По-късно се връщат на същото място, за да снимат епизода с пиянската сватба на Рос и Рейчъл.

11. Според сценария Чандлър е герой, който се чувства неловко в присъствието на жени, защото Матю Пери споделя с продуцентите, че той също е имал този проблем.

Ако си истински фен, начинът за правилно гледане на реюниъна е с “Приятели” парти – събирай компанията, запази вечерта на 27 май и пиши дъждовен 28. Ако и това не ти стига, имаме още нещо за теб! Даваме ти линк към един вагон артикули, свързани със сериала, които ще искаш да притежаваш до един!

Ние вече си поръчахме чаши за шот с емблематични моменти от поредицата. Влече си ни към пиенето и това си е! Наздраве, брато!

Кефи ли те?

Рок музиката на живо се завърна с Intelligent Music Project и звездите на Рейнбоу и Назарет

Ман Юнайтед и Виляреал си удариха 22 дузпи, купата е… жълта