in

СНИМКИ: Пичът, който се татуира всеки ден в карантината от COVID-19

Запознай се с Крис, който изглежда като вестник. През карантинния период на коронавируса той не е спирал да си прави татуировки абсолютно всеки ден. Вече няма място и изглежда като дебил, но и той, и техните го знаят.

Ние също се кефим на татусите, но това е прекалено. Татуирал е дори стъпалото си с послание: „Кога ще свърши това?“. То вече свършва, Кристиане! Не, не е Кристиан, щото е британец и по фамилия не е Иванов, а е Уудхед.

„Изглеждам като синьо сирене, има много малко празно пространство“, казва Крис, а ние се чудим каква ли работа може да си намери.

Първата татуировка си е направил на 18 и вече над 15 години не е спирал. Брои над 1000 татуса по тялото си. С такъв индивид можеш да седнеш не да говориш, а да го четеш и да го разглеждаш. За него обаче татуирането е терапия и прави всичко, което е в акъла му.

Добре, де, баце Кристинчо, не можеш ли да си направиш Фейсбук и да пишеш там, вместо да татуираш кожата си с всевъзможни глупости.

Както и да е, вече писахме на пича къде и как може да поправи тези огромни грешки. Нема да му върже и стара мома от Горни Дъбник с тоя външен вид.

Какво сме му препоръчали в имейла ли?

Да си запише час в Derma-Act веднага и да започне с модерни процедури по заличаване на мастилото. Искаш и ти? ЦЪКНИ ТУК!

Ако не ти се цъка, звънни за премахване на татуировка на 0889 74 14 17 и 02/450 80 80, или пиши на официалната ни Facebook страница.

Кефи ли те?

Организират футболен турнир в памет на Миро от “Биг Брадър”

ВИДЕО: Дете пищя 8 часа на борда на самолет