in

Организират футболен турнир в памет на Миро от “Биг Брадър”

Приятелите на Мирослав Георгиев – победител от второто издание на “Биг Брадър”, организират футболен турнир в негова памет, брато. Събраните средства ще бъдат дарени на семейството му и неговият син Давид. В основата на организацията е “Отборът на сърцето”, където Миро играеше. Тимът има за цел да подкрепя различни каузи и да участва с благотворителна цел, а екипът му са обличали Играта, Спенс, Орлин Павлов, Мартин Зафиров, Дичо, Бебо Халваджиян
Тото и Лъчо от Скандау, DJ Дончо, Димитър Рачков и други. Капитан пък е Лео Бианки. Сега те отново сформират звезден състав, а ти можеш да го биеш на футбол.

Турнирът ще се проведе на 5 юни, събота от 16 часа на игрищата Bauhaus Arena в София, а екипът на Brato.bg също ще има представител. Ще се радваме да се срещнем на терена. Записванетото е на телефон 0888 50 30 73, а минималната такса за отбор е 200 лева. Тимовете ще са от 5+1, но можеш да вземеш резерви, за да има кой да вкарва свежест по време на мачовете. Желаещите да подкрепят семейството му могатат до сторят това на тази сметка. BG84BPBI79421083662301 Екатерина Константинова Дюлгерова.

ЛИНК КЪМ СЪБИТИЕТО!

Кефи ли те?

Еминем пусна яка песен по повод 13 години без зависимост към наркотиците

СНИМКИ: Пичът, който се татуира всеки ден в карантината от COVID-19