in

Яки приложения, с които да убиеш скуката по време на пътуване

Силно се надяваме, че постепенно пандемията ще отстъпва място на стария начин на живот. Живее ни се, мамка му. Искаме отново да пътуваме, да научаваме нови неща за света от първо лице, а ваканцията ни да е истинска. Ако и ти като нас не обичаш да спиш по време на път в автобус/самолет/влак/кола, то ние имаме 5 приложения, които сме ги използвали по време на самолетен режим и са добри. Убивали сме скуката с тях.

“Искам да знам”

Българско е и има редица любопитни статии, от които можеш да научиш интересни факти, свързани с история, архитектура, личности и редица други. Сваля се безплатно и предварително можеш да си отбележиш кои материали би желал да прочетеш. Текстовете са добри, признаваме.

Spotify

Платена музикална програма, но винаги можеш да вземеш семеен пакет и да го използваш с други петима приятели или роднини. Можеш да си сваляш музика и да си правиш плейлисти, които да слушаш и без интернет. В приложението има всевъзможни изпълнители, албуми, подкасти и каквото още се сетиш.

Duolingo

Ако си от хората, които обичат да учат различни езици, то това е добър вариант. Duolingo има различни активности за нови думи, изречения и фрази. Ако пътуваш за дадена държава можеш да научиш фрази, които ще ти бъдат от полза.

Wikipedia Offline

Още един вариант да прочетеш различна от жълтите медии информация. Или да провериш забележителност, която възнамеряваш да посетиш. Абе, сигурни сме, че знаеш отлично как да използваш Уикипедия.

Score! Hero

За феновете на футбола това е яка игра, която има различни мисии. Бележиш голове, побеждаваш съперници, правиш трансфери и убиваш време, докато пристигнеш.

Кефи ли те?

Продадоха потник на Джордан за 1.3 млн. долара! Това са много пари

ВИДЕО: Много долно! Готина мацка в YouTube се оказа 37-годишен мъж