in

Продадоха потник на Джордан за 1.3 млн. долара! Това са много пари

Какво ли не правят хората, за да се докоснат до известните, брато. Едни дебнат за автографи, други пътуват по света, а трети – купуват техни вещи за луди пари. Ама наистина луди. Това последното най не го разбираме. Ок, ол райт, както казва Любо Пенев. Но да дадеш 1.38 милиона долара за потник, бил той и на Майкъл Джордан, си е безобразие, колкото и голям фен да си. Точно това направи тайнствен участник в аукцион, сдобил се с екипа на баскетболиста от сезон 1982-83 г. в Университета на Северна Каролина.

„Изключително горди сме, че разбихме рекордите за потници на Майкъл Джордан „, заяви в изявление Крис Айви, директор за спортните търгове на аукционната къща Heritage.

От съществено значение за стойността на синьо-белия потник с номер 23 е фактът, че това е състезателният екип, който Джордан носи за корицата на Sporting News от март 1983 г., когато Джордан е обявен за играч на годината на Национална колегиална атлетическа асоциация(NCAA).

Предишният връх за потник на Майкъл Джордан бе поставен през октомври, когато екипа на Чикаго, носен от иконата на НБА, който спечели шест шампионски титли с биковете, бе продаден за 480 000 долара. Ние също сме фенове на Въздушния Майк, но си купехме неговата книга и изгледахме “The Last Dance”, но това не значи, че имаме спестени 1.38 млн. долара. Не ни разбирай погрешно…

Кефи ли те?

ВИДЕО: Цецка гълта цял кренвирш, яйце и другото не знаем кво е точно

Яки приложения, с които да убиеш скуката по време на пътуване