in ,

Наргилето вече си го носим в джоба

Магията на пушенето на наргиле не подмина и нас през годините, брато. С приятели, сами или с готина Цецка, този вариант за доставяне на удоволствие винаги е бил добра идея. Разпускането след всяко дръпване си е чисто блаженство. Последните две думи обаче изобщо не важат за самото приготвяне на наргилето. Дори, признаваме си, често сме се отказвали да пафкаме, само заради това, което съпътства цялостната подготовка. От всичко, най-много ни убива да разпалваме въглените. Подобно на любовта, рядко попадаме на читави, но в повечето случаи има само такива, които ни задръстват белия дроб със сажди, докато ги разпалим, за да можем тепърва да пушим. Къде отива удоволствието? Изпарява се – подобно на дима от него.

Обикаляхме столичния булевард „Христо Ботев“ за читав тютюн и въглени, а ако не намерим там, отивахме чак до „Илиенци“. Давахме торба с пари и за маркучи, защото нашият постоянно беше настъпван от някой не трезвен елемент. Общо взето се вкарвахме в преразход, след това като индианци се опитвахме да разпалим въглени и ако имахме късмет, пушехме между 10 и 15 минути с кеф.

И да си признаем, старите наргилета са опасни за живота. Защо ли? Защото веднъж напълнихме стъкленицата на наргилето с водка, за да видим дали ще има разлика от водата. Е, има разлика. Три дни бяхме на кисело мляко след този случай и дълго време не опитахме да пушим наргиле, а водка не близваме и до днес. Такава травма ни е нанасял само Боб от „Туин Пийкс“, но това е друга тема.

Защо ти разказваме всичко това? Защото сме сигурни, че и ти си имал подобни нелепи случки за няколко мига блаженството от изпушено хубаво наргиле. Вече има начин как да си направиш кеф, без да духаш на гадни съмнителни въглени и да слагаш водка вместо вода в името на един по-различен следобед. Наргилето вече може да го носиш в джоба. И спокойно, той няма да се подпали.

От известно време насам едно от малкото удоволствия, които ни останаха по време на пандемията, е електронното наргиле на братоците от IQ VAPE. Елегантно електронно устройство, работещо на сходен, но далеч по-модерен принцип. Не се нуждае от маркуч, нито от някое Хабиби, което да ти нарушава спокойствието, за да те пита как са въглените. Вкусът пък е достатъчно наситен до последната дръпка.

Каква тогава е магията на IQ VAPE? Съдържа предварително заредена течност, която чрез вдишване се активира. Вейп устройството не се нуждае от зареждане или пълнене. Захранва се единствено от литиево-йонна батерия и при дръпване можете да се насладите на любимия си аромат.

Как работи? Това е продукт, който загрява течност без никотин, за да произведе пари. Зарядът на батерията на наргилето и количеството течност са изчислени, за да издържат минимум 500 дръпвания, което се равнява поне 2 кутии цигари. След като батерията се изтощи, устройството вече не може да се използва.

Какви са предимствата? IQ VAPE ще намали риска от заболяване и ще дишаш по-чист въздух. И тези около теб ще ти благодарят, тъй като фигурата на пасивния пушач изчезва, брато. Освен това, няма да миришеш и на “пепелник” след като пушиш електронното наргиле, а това не е малко.

Какви вкусове има? Мента, ябълка, дъвка, манго, праскова, боровинка, грозде, тютюн и диня.  На нас ни остана да пробваме само диня и дъвка, но трудно се намират, защото не само ние харесваме IQ VAPE, брато. А ако твоето вече се е изтощило, винаги можеш да презаредиш с ново на бензиностанции InsaOil. Очаквайте ги от тази седмица и във верига супермаркети “MyMarket” във Варна. Както и в градовете София, Варна, Хасково, Добрич, Пловдив, Перник, Пазарджик, Благоевград и Стара Загора.

Още много и полезна информация може да откриеш на сайта на IQ VAPE, където ще научиш и останалите локации и последните новини около най-новото удоволствие на братоците и Цецките. Колко струва? 10,99 лв. А преди давахме толкова само за въглени, брато. Заслужава си, нали?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IQ Vape Bulgaria (@iqvapebulgaria)

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Eмили Ратайковски отново е в топ форма (ВИДЕО)

Отказът от алкохола удължава живота с 28 години