in

Сигурен ли си, че имаш правилната прическа?

Българинът е научен или по-скоро е принуден да разбира от всичко в този живот. Сами сменяме съединителя на колата, измазваме стените при ремонт, дострояваме леко незаконно къщата на село. Понякога дори си вадим зъб, за да не ходим при онзи кожодер зъболекаря. Научили сме се, че в този живот не трябва да имаш доверие на никого. Разчитаме на себе си и най-много на част от роднините, но в никакъв случай не на всички. И когато отидем в чужбина се изненадваме как там си има хора за всичко, дори за най-елементарни неща. Съмнителна работа, нали?

И все пак може би сме леко крайни. Съединителят, който си сложил, сега сменя станциите на радиото, а онази измазана от теб стена, се е наклонила като кулата в Пиза. Снимай се до нея преди да е паднала. Понякога просто трябва да се оставим в ръцете на специалистите в съответната област.

Именно това правим, когато стане време да се приведем отново във вид. Покрай локдауните сякаш занемарихме леко външния си вид и започнахме да наподобяваме на герой от роман на Даниел Дефо, но пролетта е тук и все по-често ще ставаме от дивана, за да се срещаме с други себеподобни.

Сигурен ли си обаче, че носиш правилната прическа или, че не си готов за промяна? Може би има по-добър вариант за твоята коса, но ти не го знаеш, защото от години залагаш на сигурното. Светът се променя, можеш да го направиш и ти.

Това, което ние установихме преди години е, че не можем повече да се подстригваме сами пред огледалото или да молим жената за това, освен ако не е фризьор. Но поне нашата не е. И поради тази причина преди време приятел ни препоръча братоците от Head Hunters. Плахо и с едно наум прекрачихме прага на един от салоните им, където се решихме да направим нещо за себе си. Да се поглезим и ние.

Днес, все така с две уши, вече можем да кажем, че сме авери с хората в бръснарницата. Там освен, че можеш да изпиеш едно уиски като комплимент от тях, също така ще получиш и безплатен съвет. Нищо не ти пречи да посетиш някой от четирите им бръснарници в София, за да направиш консултация за коса, брада и дори гръб. За последното не могат да ти помогнат, но ще ги разсмееш.

И пак в салоните на Head Hunters можеш да се възползваш от факта, че си читател на Brato.bg и да получиш 10% отстъпка за избраната от теб услуга. За целта при онлайн резервация трябва да напишеш Brato след името ти в съответната графа. Запазването на час става онлайн за не повече от 30 секунди и сам избираш удобен за теб ден и час, а също и на кой бръснар ще се довериш. Предложението ни е валидно през целия април. Възползвай се и удари едно за отскок в бръснарницата за наше здраве.

По време на посещението ти гарантираме, че можеш да си говориш с бръснарите на всякакви теми, докато слушаш готина музика и отпиваш от чашата си. В нея освен косми от брадата ти, може да има още уиски, кафе, дори бира.

Ако имаш въпроси, не се притеснявай да питаш и нас, вече сме опитни в областта, но въпреки това не си правим сами брадата и косата, защото с тези две ръце можем единствено да пишем. Все пак ние сме хората с рухналата стена и прецакания съединител…

Запази си час ТУК!

Кефи ли те?

Съдия си взе автограф от Халанд след мач в Шампионската лига

Фенове на молитвено бдение пред болницата, в която е DMX