in

На вниманието на Ясен Петров! 3 стратегии за печелене на мача с Италия

Ще влезем в ролята на добри приятели и напълно безплатно ще дадем няколко съвета за добро представяне на мача с Италия довечера. Тук сме да помогнем. 

Служебно 0:3

Да те бият 4-кратните световни шампиони със служебен резултат 0:3 не е толкова срамно. Тъкмо ще сме ги прецакали да дойдат до България, да харчат пари за билети, да харчат пари за ядене у нас. Как да стане обаче? Едното извинение може да е Ковид, другото може да е, че нашите не са готови с прическите. Забележи колко футболисти имаме с готини фешън прически, които като удрят топката и се чува все едно сечеш дърва в гората. Такъв звук, брато! Тия крака са от друго тяло, няма друго обяснение.

Скандалът също е вариант. Стойчо Стоилов може да даде идеи кога точно – на полувремето или в началото на второто – Ясен Петров може да влезе на терена, да се разкрещи на съдията на китайски и да се сложи край на мъката. Вадят ни от групата и така си спестяваме още няколко загуби, а и разходи по транспорта до Северна Ирландия, Швейцария, Латвия и Италия. Този добър турнирен резултат го броим за победа.

Прибиване

Тва е яка стратегия и ако разберем, че ще я има, ще пуснем на залог много картони. Ква е идеята? Предлагаме на Ясен Петров да се сборим с италианците в центъра на терена, а защо не, питаме защо не и в тунела на стадиона? Да им вземем страха. Да ги уплашим. Джорджо Киелини няма да играе, с нос прави хирургическа операция, а от погледа му можеш да припаднеш. За влизанията му няма да говорим, знаеш, че стаа въпрос за нещо като селски охранител на дискотека. Та тоя шперц го нема, така че нема кой да ни уплаши. Не знаем обаче дали опашчиците и прическите тип “младия Роналдо” ще играят роля тук, все пак апелираме към борбени действия, накъсване на играта и едно изначално чупене на мача. Да се разправяме със съдията до последно.

Ключови играчи

Нека да подредим състава на Ясен Петров, явно изпитва затруднения. Отпред да са Спас Делев и Валери Божинов. Ниски, повратливи, готови да вкарат гол с глава, ако топката ги удари по челото. Зад тях в центъра на терена – Марселиньо и Съни Дяков, все пак играчите в един отбор трябва да са сплав от опит, рутина и енергията на младите. Ако това ни е двойката опорни халфове, заедно с тях да пуснем и още двама, за да е по-честно. По крилата да са двама бързоноги – например Ивет Лалова може да е единият.

В защита взимаме част от оградата с Турция и неколко реда тухли от хотела на Валери Симеонов, за да е по-трудно минаването. На вратата – Ники Михайлов, требва ни вратар като за малки вратички. По-добре дебел, як и да покрива два метра широчина, отколкото повратлив и с реакция като на умрела котка.

И ТЕ ТВА Е, БРАТО! НЕ ИСКАМЕ, ПОДЧЕРТАВАМЕ – НЕ ИСКАМЕ ХОНОРАР ЗА ДОБРИТЕ ИДЕИ!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

ПОБЕДА!

ПОБЕДА!

Кефи ли те?

Българи юнаци! Мачът с Италия по минути от Брато.бг

“Само ако бях” – примерът, че доброто съществува (ВИДЕО)