in

Българи юнаци! Мачът с Италия по минути от Брато.бг

Все още можем да станем първи в групата, брато. Националите ни по футбол претърпяха грозна загуба от Швейцария като домакини в София с 1:3, но това не бива да ни отказва от първото място. Как може да стане? Само с победи, не виждаме как по друг начин. Все пак от тия мачове зависи класирането ни за Световното по футбол в Катар 2022 г.

Ние сме специални, тва го знаеш, ето защо гледаме в бъдещето. Предстои ни мач с Италия (утре, статията пишем в събота), където знаем как ще се развият нещата.

1′ – пускаме център, Пацо Тигъра се моли да са по-малко от 5. В село Уровене, Врачанско, бай Иван натиска дистанционното за друг канал.

2′ – атака за италианците, нашите се движат все едно са играли 2 други мача в същия ден.

5′ – гол за Италия, бележи Чиро Имобиле, но не се радва, защото за умрел – или добро, или нищо.

10′ – Бай Иван от Уровене връща да види кво става по БНТ. “Вашата мама негодна”, казва той и прехвърля пак на DMSAT, където пее Драгана Миркович.

11′ – Петела почва да си мрази работата, защото нашите не са си подали повече от два паса преди да изгубят топката. Ясен Петров не знае дали има смисъл да се скара.

16′ – гол за Италия, бележи Страхил Попов. Обзаложил се е, че ще бъде голмайстор в един от първите два мача от групата, а истинският мъж си държи на думата. Евала, Страхо! Евала, Попов! Евала за кокото и фенси прическата!

18′ – Ясен Петров съжалява за грешката с поемането на националния отбор по футбол. Първото полувреме ще е по-зле от тва с Швейцарците, когато нашите изглеждаха като с положителни решения и протоколи от ТЕЛК комисии в Козлодуй.

19′ – Боби Михайлов е горд, вдига наздраве някъде с компания и казва, че друго щеше да е с него.

22′ – Бонучи бележи с глава след корнер. Пацо Тигъра ръкомаха на защитата не защото им се кара, а защото камерите трябва да го снимат, че все пак казва нещо. 

23′ – опашката на Страхил Попов се мята все така безполезно на главата му.

29′ – Валери Божинов загрява. Загрява гърлото с нови 50 милилитра домашна ракия и пише на баджанака, че тоя мач го е гледал с Асенчо Таксито. В Лече кви футболисти е имало едно време, ехеее, тия италианци сега нищо не са.

42′ – вече никой не се интересува как ще завърши резултатът.

45′ – Бай Иван от Уровене иска да върне на БНТ, ма не му стиска.

46′ – край на първото полувреме, усеща се като край на мача и край на квалификациите. Иска им се на нашите, но не става. Ще трябва да имитират дейност още неколко пъти.

57′ – Джорджо Киелини е решил да се разходи из нощна София. Заради съмнителния му външен вид и голям нос го спират куки за проверка.

60′ – Спас Делев от село Ключ, не от село Уровене, тича много бързо по тъча и подминава няколко деца отстрани на игрището, които гонят топките. 

63′ – тук ще бъде твърде тъпо да напишем, че има отново гол за италианците, а нас ни мързи сега точно да отворим да видим кой от нападателите бележи най-много, така че може и да има гол тука, но така или иначе от доста време насам не боли.

65′ – Бойко Борисов се заканва през внуците в Банкя, че и той ще бие така категорично. 

72′ – влиза изрусеният син на Илиян Илиев, малкият Илиян Илиев, тука не можем да се сетим неква тъпа смешка, затва ше ти кажем ти да си измислиш.

73′ – атака за нашите, топката тръгва от Пацо Тигъра, стига до центъра и пак се връща назад, мълниеносните ни действия стигат до там, че да задържим процента на владеене 15%, значи има надежда за тези млади момчета, значи всичко върви в правилната посока.

74′ – от един час никой няма търпение от нашия лагер мачът да свърши.

76′ – дузпа за Италия, перчемът на Страхил Попов удря през лицето Инсиние, чиято фамилия звучи като марка Опел, както и фамилията на Имобиле. 

77′ – гол от дузпа за Италия.

78′ – докато гостите се радват край тъча, а Инсиние получава помощ от лекарския екип, Пацо Тигъра избира десния ъгъл и скача, за да спаси дузпата.

79′ – Бай Винченцо от Верона прехвърля от БНТ на Рай Уно, защото за него вече е ясно как ще завърши мачът.

90′ – край на мача, съдията не се е изпотил, а Донарума е настинал от обездвижване. 

Кефи ли те?

Чуй първия агитационен политически рап, не е на Marso

На вниманието на Ясен Петров! 3 стратегии за печелене на мача с Италия