Дучето, Лупи и още предложения за нов собственик на ЦСКА

Дучето, Лупи и още предложения за нов собственик на ЦСКА

След като стана ясно, че Гриша Ганчев се отегля от издръжката на ЦСКА, ние от Brato.bg веднага седнахме да помислим кой може да го замени. Ето и нашите предложения, брато:

Някой по-висок

Някой по-висок от Гриша Ганчев. Например – Слави Трифонов. Дългия си е фен на ЦСКА, но дали ще се навие да пренасочи инвестициите си от ТВ 7/8 към „Борисовата градина“? Ако все пак отговорът е положителен, тандем с Бруно Акрапович ще прави Гацо Бацов. Жик-так, а?

Лупи

Сашо Томов настръхна при изказването на Ганчев, че остава отбора с 10-12 млн. напред. Лупи дори вече е съставил план как да се похарчат тези пари. Първото нещо, което той ще направи на „Армията“ е да купи нов автобус и анцунг на Стойчо Младенов. След това ще го покани в клуба на заплата от ранга на тази на Меси. Пари има, лично Гришата потвърди, нали? Няма страшно тогава…

Дучето

Дучето не стъпва на „Армията“ след като „Литекс“ се премести в София. Сега обаче по всичко личи, че в „Борисовата“ няма да остане нищо оранжево и Дучето ще се върне да управлява. В крайна сметка той е фен на ЦСКА, за разлика от Стойчо Стоилов. Не е ясно само как ще се разбира с тарторите на Сектор „Г“, но това не е от значение. Ако Дучето има пари, ще се разбере с тях. Ако не, ще се наиграйка и той.

Благовест Аргиров

Предлагаме и Благовест Аргиров, за да бъде кашата в родния футбол пълна. Досега някои се бъркаха кое ЦСКА играе и как така “Литекс” е и в “Б” група.
Сега “червените”, но не “авиаторите”, ще имат и собственик близнак. Реално така няма да знаят кого да псуват, когато продадат някой в чужбина. По име е ясно, но на улицата биха се затруднили. Новият химн ще бъде “Гот е”, а ако братята се изпокарат, другият – Светослав, ще вземе ЦСКА 1948. Сега вече и ние се объркахме.

Шеф Манчев

Така нема да има гладни. Черешката на тортата ще е и той да не ги иска, но в тая държава не те питат искаш ли, а директно ти казват. Манчев е нервен тип и ще ги стегне в съблекалнята. Нема лабаво. Обаче ако много се натега, може и феновете да го нашамарят. Сто процента с него ще има промяна в гарнитурата, нещо по-нашенско, по-свежо и по-простичко. Последното май няма накъде…

Цветомир Найденов

Цеката е благодетел на ЦСКА 1948. Той вече се среща с феновете на „червените“, което означава, че може да мели брашно с тях. Той може да сложи край на това в „А“ група да ритат два отбора с едно и същи име. Освен това в ЦСКА 1948 залагат на българи, което не може да се каже за вече бившия тим на Гриша Ганчев.

баце Митко Бербатов

Винаги сме го харесвали, макар че голяма част от феновете на ЦСКА не го обичат, защото… няма гол срещу „Левски“. Това няма да го коментираме, но баце Митко има кинти и е показал, че не слуша никого, освен жена си. Така той няма да „кляка“ пред феновете за щяло и не щяло. Освен това Бербатов ще направи тима сателит на „Манестър Юнайтед“. Що пък не?

Челна снимка: Sportal.bg