in

Събираме внушителния 28 коефициент от 3 мача

“Астън Вила” – “Арсенал”

Един рисков мач, който си е троен, брато. Като цяло не обичаме да залагаме на два отбора – “Рома” и “Арсенал”, защото те дънят, като 14-годишна, току-що преоткрила секса. Все пак ще рискуваме този път… Домакините са девети, гостите – десети в таблицата. В последните 8 от общо 10 мача между двата тима е имало над 2,5 гола. Статистиката ни подсказва, че и картони ще има, но ние ще го играем по-друг начин, защото вярваме на “Арсенал”, както на 14-годишната, за която споменахме.
Прогноза: Гол/Гол и победа за “Арсенал”
Коефициент: 4.50

“Сауоло” – “Специя”

Домакините спечелиха последните си пет двубоя срещу този съперник. Освен това извън състава на “Специя” ще бъде водещият нападател Мбала Нзола, а наказан е Рикардо Сапонара. И “Сасуоло” си има своите проблеми, но те са сравнително по-незначителни. У дома “неровердите” се представят колебливо, но срещу отборите от долната част на класирането са по-уверени. “Специя” пък знае как да взима точки далеч от собствения стадион и въпреки че си противоречим, залагаме твърдо на “единицата”.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.8

“Шефилд Юн.” – “Челси”

Тежък мач за Томас Тухел, който само преди дни натри носа на Жозе Моуриньо. Сега гостува на “остриетата”, които се засилиха и набързо събраха 3 победи, след като в първите 16 кръга имаха геврек откъм успехи. И все пак възходът на “сините” ни дава увереност, че мачът клони към “двойка”, а силното представяне на “Шефилд” ни подтиква да бъдем по-хазартни.

Прогноза: Гол/гол и “Челси”
Коефициент: 3.5

Кефи ли те?

Заличи бившето гадже за Свети Валентин

Not Safe For Work
Click to view this post

Емили се подава гола от банята (СНИМКИ)