in

Заличи бившето гадже за Свети Валентин

Не всички могат да забравят лесно бившата/бившия, брато. Някои изпитват сериозни проблеми с това, а причината не се крие в приятните спомени, снимките и подаръците, които остават и след раздялата. Повечето, де. Друго е! Татус с името или лика на доскорошната половинка не е най-умното, което е могло да направиш през годините в името на любовта. Безумно като мач на националния отбор по футбол, това действие носи своите последствия.

Преди години, когато още бяхме студенти, един нов колега във верига за бързо хранене ни показа голямата си гордост – масивна татуировка на гаджето му, изобразяваща лицето й върху хълбука му. Тогава той бе на 18. Понякога се питаме какво ли прави това момче сега и дали още е с нея…едва ли. Дали новата му го задоволява орално, гледайки очи в очи бившата? Пак едва ли.

Митаче, ако четеш тази статия, тя е посветена на такива като теб. Признаваме, че дълги години се дерзахме за него, и ние сме правили глупости от любов. Например, не сме гледали мач на любимия отбор. Точно тук се появява слънчевия лъч, надежда има и тя не е в края на София в пет части. Наближава онзи празник, който прави продавачите на балои и цветя неприлично богати – Свети Валентин. На 14 февруари отново може да си влюбен, но в друг/друга. Проблемът е, че ти имаш татус на бившата/бившия по тялото си, а искаш да бъдеш още дълго с новата. Да ти четем конско не му е времето, защото именно то те притиска. Но пък ще ти дадем съвет. Клиника Derma-Act има специална промоция, свързана с Деня на влюбените (в настоящите, не в бившите). Първата процедура е безплатна, а втората с 30% отстъпка. А даже не е черен петък. Това е идеалният подарък, който можеш да направиш на себе си или на гаджето, което обичаш повече, отколкото ненавиждаш татуса, посветен на този/тази преди теб. Вместо да купуваш чаша с обща снимка, по-добре заличи напълно бившата/бившия. По-добро отмъщение за екс гаджето няма.

Още информация може да получиш на тел. 088 974 1417, както и на сайта https://derma-act.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derma-Act (@dermaact)

Кефи ли те?

К2 “подслони” Атанас Скатов завинаги…

Събираме внушителния 28 коефициент от 3 мача