in

Правилата във фитнеса, които да спазваш и след отварянето на залата

От дни ходим като сковани, брато. Крачим като конекрадец, но не разполагаме с коне. Причината е, че отново ходим на фитнес, след като държавата благородно ни разреши. Благодорим! Но, връщайки се отново сред щанги и дъмбели установихме, че има едни неписани правила, които трябва да се спазват. Така е било преди, така ще бъде и в бъдеще.

Хигиена

Къпането преди фитнес е задължително, къпането след трениравка – по желание. Ако искаме да ни се отворят дробовете, за да вдигнем 120 от лежанка, ще вдишаме амоняк, а не чужда пот.

Тежести

Връщат се на място, след като си ги използвал. Ако си намерил лежанката отрупана като след серия на Арнолд, бъди пич и я разтовари. Бъди пример, а не задник.
<

Свалки

Сега са с една идея по-приемливи, защото не работят дискотеки, барове и кафенете. И все пак всеки от нас познава лешояд, навъртащ се в залата, с единствената идея да заговори някоя Цецка. Дори и да е най-дебелата…

Еволюция

Има пичове, които крещят, викат и пуфтят все едно израждат тризнаци. Реално само вдигат тежести, но им е важно да бъдат забелязани. Излишно е, или сте готини в очите на Цецките, или не сте…

Секрети

Чужда пот по уредите не е най-мотивиращата глетка. Забърсвай след себе си, за да може и другите да го правят на уреда, към който си се запътил.

Успех в оформянето на тялото, за което мечтаеш, брато и ти, Цецке. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Хубавите работи, които чакаме да се случат

Излезе патч за “А” група на FIFA 21 (ВИДЕО)