in

Ядене, пиенье и затвор – как да се опазиш от COVID-19 след отварянето на държавата

A general view of the crowd in the Mall and around the Victoria Memorial filled with well-wishers celebrating the Royal Wedding of Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge on April 29, 2011 in London. AFP PHOTO / WPA POOL / OLI SCARFF (Photo credit should read OLI SCARFF/AFP/Getty Images)

Загрижени сме за твоето здраве, брато, затова пишем материал след материал. Дойде време да обсъдим заедно с теб възможностите да хванеш коронавирус сега при новото отваряне на държавата – молове, фитнеси и в близко бъдеще ресторанти.

Имаме неколко съвета директно към твоята скромна личност. С тях ще се опазиш един път.

Ядене и пиенье 

Добрата имунна система може да се пребори с коронавируса. Коя имунна система е добра? Тази, която консумира различни храни, разнообразни храни, за да можеш да набавиш необходимите витамини и минерали. Така например кебапчетата и кюфтетата на скара съдържат протеини, да, може би съдържат още смлени човки, копита и зъби на едрогабаритни животни, но все пак имат и протеини. Имат и сол, 40 Е-та, имат и мазноч, лой, стабилизатори, пластмаса, шперплат, найлонови торбички и кво ли не. За последните излъгахме, идеята ни е, че треа да тренираш организма на военно положение. Скарата е добър вариант.

Затвор

Ако не искаш да се заразяваш с короната, влез в затвора, брато. Единична килия, където лошата хигиена може да ти докара такива болести, че ще се молиш за корона. Така, сега въпросът е как да попаднеш в затвора. Ако блъснеш човек и го убиеш на пътя, в България получаваш условна. Не става. Ако се сбиеш с някого и го убиеш, ще те изкарат невинен, защото си невменяем. И тва не става. Просто отиди и се помоли на пазачите. Не виждаме друг вариант.

Живот на колела

Живей със себе си. Живей в колата. Така и не можа да събереш пари за една проста гарсониера в Сухата река, айде сега си живей у колата. Парите от наема ги ползвай за гориво, ядене и пиене – виж първото. Избягвай широките пространства като паркингите, там е тъпо. Забий се в гората. Дебни животните, туристите и ловците, ако ти стиска. Измисли си звуци да издаваш, некви твои си, оригинални, плаши ги с вида и простотията си, така времето ще минава по-леко. Не, тва са глупости, идеята ни е да забегнеш като отшелник некъде, така нема те хване никъв вирус.

В зоопарка

Престори се на глиган. Няма да е трудно след толкова месеци вкъщи на дивана и пред телевизора. Бутни пари на пазачите пак в зоопарка, искай си клетка самостоятелна. Ако си глиган, избягваш проблема с космите, ще ти трябват, няма да ги бръснеш, както иска твоята. Ще си живееш сам, ще те хранят и поят, да, посетителите ще те хранят със солети, но кой в днешно време дава нещо, бе, брато? Бъди доволен и на малко. Хората ще са на безопасно разстояние, а ти ще преживееш и тази криза.

Лежи си

Научно доказано е, че хората, които лежат по 12 часа на ден страдат по-малко от мигрена, сънна хрема и остепороза. Окей, окей! Измислихме си го, просто искаме да те посъветваме да си лежиш. Не си спирал да си лежиш от миналата зима, само лятото отиде на Китен да си покажеш големия пъп! Затова те харесваме! Дац ма бой! Бъди жив и здрав, брато, почивай си, докато отмине и тази простотия.

Квото и да правиш обаче, отваряй сайта ни по-редовно, че ще се караме!

Мислим за теб, пишем ти материали, а ти нещо ни пренебрегваш.

За тва ли са приятелите?

А?

Няма драми, наздраве!

Кефи ли те?

Хазяин доведе къщата си до срутване, за да се отърве от наемател

Хубавите работи, които чакаме да се случат