Прогнозираме три тегави мача с с общ коефициент 13.28

Прогнозираме три тегави мача с с общ коефициент 13.28

„Кьолн“ – „Арминия“

Ето един мач от Бундеслигата, на който трябва да ни платят, за да отидем. Това са очертаващите се като изпадащи там. Ако се съберем от квартала, можем да ги бием и на бой, и на мач, братче. И двата отбора имат отрицателна голова разлика, в 18 мача са допуснали 29 и 31 гола, вкарали са 14-15. Ще спукат топката тия ръбове, макар че при домакините е любимият ни нападател Еманюъл Арокодаре Толуваласе.
Добре, не се чуди, видяхме го в Гугъл, нямаме представа къв е тоз. Все пак виждаме Х. Даже на точен 1:1.

Прогноза: Х
Коефициент: 3.30

„Лестър“ – „Лийдс“

Третият в класирането приема отбор извън първите десет. На първо четене мачът изглежда ясен, но домакинската победа няма да дойде толкова лесно. Аут за мача е Джейми Варди, а без него ще е много трудно на „Лестър“ да пробие „Лийдс“. Въпреки това, „лисиците“ са в серия от 9 поредни двубоя без загуба, докато гостите нямат чиста мрежа в последните 4 двубоя. Рискът си заслужава за високия коефициент.
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83

Уест Бромич – Фулъм

Домакините нямат много поводи за радост, брато. Пое ги специалиста по спасение, старият чичо Сам Алардайс, но освен една победа, останалото е леши. Петте домакинства под негово ръководство бяха загубени с общ резултат 0-17. Сега идва друг фаворит за изпадане. Двата тима пък са със статут на новаци. Сърбят ни ръцете да го играем този мач, въпреки че е в графа „тройни“. Е, хвърляме се с главата напред, но сме сложили и каска.
Прогноза: 1 равен няма залог
Коеф: 2.2