Какво значи ИСТИНСКИ МЪЖ за една Цецка?

Какво значи ИСТИНСКИ МЪЖ за една Цецка?

Набарахме едно изследване сред 3000 жени, брато. Един известен сайт, който на нас не ни беше известен до този момент, ги попитал какви качества притежава истинският мъж. Отговорите са много любопитни и ти ги представяме тук. Сядай с едни пуканки и се информирай!

Цецките масово са казали, че мъжът требва да е физически силен, висок, със силни ръце и рамене. Не с голем корем, явно нема да ни се случи нищо хубаво. 79% се кефят на традиционни мъже, останалите – на метросексуални. Кво е тва ли? Не е секс в метрото. Такива малко по-изнежени. С прилепнали дънки, голо кокалче и при минус 10.

Топ мъжът, мъжът на мечтите – той трябва да поема инициативата в живота и в секса. Да има твърда позиция също е важно. Не трее си мекушав.

Други интересни данни – 32% от мъжете са на диета, 68% – не са.

28% не правят ремонти, не сменят гумата на колата (егати мъжете, братче), докато 72% знаят кво значи тва.

Мода и стил: 46% следват модата и тенденциите и обръщат внимание на външния си вид (метросексуални), докато 54% ​​не се интересуват твърде от външния си вид и бързо се подготвят за излизане (традиционен). Ние сме категорично от вторите! Не ни требва грим, за да сме себе си.

Упражнения, спорт и форма: 46% се грижат за себе си и са в добра форма (метросексуални), а 41% от тях не обръщат много внимание на тялото и формата си (традиционни). 68% не се интересуват твърде много от спорт (метросексуални), докато 32% се интересуват (традиционни). Тук ще замълчим!

Депилация: 38% бръснат гърди си и други части на тялото (метросексуални), докато 62% не се бръснат по тялото (традиционни).

Поведение към жените: 77% се опитват да се отнасят към жените като джентълмени (традиционни), докато 23% не се интересуват от джентълменско поведение (метросексуални), пишат БГНЕС.

Отношение към живота: 83% споделят възгледи и дават поведение на възрастни мъже по примера при възрастни поколения (традиционни), докато 27% не остават впечатление за зрялост (метросексуални).

Доминиране в секса: 14% искат жената да поеме инициатива в секса (метросексуални), докато 86% търсят да се включат инициатори и да се даде предимно доминираща роля (традиционни).