in ,

Къде в България Рита Ора да празнува Нова година

Рита Ора се оказа в български капан навръх Коледните празници, брато. Известната певица бе у нас, за да снима видеоклип към нова песен. Според някои сайтове тя е била в пернишко село, според други – на Бузлуджа. Това не е от значение. Оказа се, че Рита не може да си тръгне, защото бяха забранени полетите към и от Великобритания. После ББ ги разреши. Класика. Нямаме информация как се развива драмата с певицата, но Рита, ако четеш това, ето ти няколко идени къде да прекараш Нова година в България.

В бус за кренвирши

Няма по-обсъждано и популярно място у нас, брато. Певицата може да си спретне страхотен купон с в бус за кренвирши, като дори ще спази противоепидемичните мерки по простата причина, че във возилото няма как да се хванат много хора. Интимно, но перфектно парти място. Посрещането на 2021 година определено ще бъде незабравимо за Рита Ора, а освен това, да не забравяме, че бусът си е мобилен. Може да го паркира където си пожелае. Купонът може да започне в София и да завърши в Банско, като по пътя се мине и през Дупница. Доказано добър маршрут.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Столипиново

С тва агресивно име нещата нема да са добре в самото начало, но нашите хора в Столипиново са с топли души, те са веселяци. Рита Ора ше треа все пак да научи Василица на цигански и 1-2 кючека поне на орк. Джоджи Бенд, за да разтопи ледовете. Коронавирус там нема, да си чул нещо? Струпването на хора открай време не е проблем за полицията по махалите, там стъпват на пръсти. Актове и проверки – йок, всичко е точно. Партито е гарантирано, а това ще се хареса на Рита, която в Англия вече я нарочиха, защото вдигнала купон с 30 души за 30-ия й рожден ден. В Столипиново това е бройката на едно средностатистическо семейство. Мхм.

Село Коиловци

Познато ли ти е това име? Точно така, там двама братя биха френски командоси. Душманската при това, после се похвалиха и по новините, култов материал, който и сега гледаме, когато се съберем с компания. Но сега в селото са готови да измият този имидж и да поканят Рита Ора на празнична вечеря. Двамата братя Славчо и Васко се точат на певицата, но вече за друго. Само да седне на маса с тях и ще има “Късно е либе за китка”. Ако все пак певицата отклони предложението, но отново предпочете Северозапада, тя няма да има проблем със славата. Оти там се слуша само сърбете, брато, и никой я незнае тая Ора. Цеца или смърт!

Кефи ли те?

Полицай прави секс по време на смяна, колегите му го слушат по радиостанцията

10 мъдри мисли на починалия на 98 г. дизайнер Пиер Карден