in

Полицай прави секс по време на смяна, колегите му го слушат по радиостанцията

Всеки е имал кофти ден на работното място, брато. Този закон е със световна слава. Получаваме потвърждение дори от ЛА. Там един от шерифите остана без работа, след като се оказа, че е правил секс по време на служба. Оказа, не е точното определение, тъй като нашият герой се издал по много нелеп начин.

Актът се случил в парк, на парцел на „Universal Studios“, информира bg-voice.com, но по неясна засега причина униформеният служител е включил своята радиостания, а по този начин голяма част от колегите му на смяна успели да участват дейно в секса, слушайки стененията на партньорката му.

Доказателствата са на масата, а срещу шерифа има аудиофайл с перфектно качество. Чува се как жена стене, докато диспечер от станцията на шерифа многократно се опитва да привлече вниманието на половата шпага на закона, подсказвайки му, че има включен микрофон. Отговор няма. Все още не е неизвестно дали полицаят е бил в патрулната кола или наблизо. Започнало е вътрешно разследване и „палавникът” е отстранен от служба в очакване на резултатите.

От шерифския отдел обявиха, че служителят „незабавно е освободен от длъжност и е открито административно разследване, правомощията му са прекратени и ще бъдат предприети съответни административни действия въз основа на резултата от разследването“.

Кефи ли те?

Българският йероглиф, който описва цялата 2020 г.

Къде в България Рита Ора да празнува Нова година