in

18-годишен открадна тир в Бургас, направи си гонка с 8 патрулки

Зрелищна катастрофа, досущ като в холивудски екшън е станала в сряда вечерта в Бургас, брато. Около 23 часа, 18-годишен младеж е откраднал натоварен с плоскости тир от паркинг, а след това си организирал преследване по бургаските улици с осем патрулки“.

Очевидци свидетелстват, че хлапакът е показал завидни шофьорски умения зад волана на тира и се е опитал да избяга от полицията. На възлово кръговото в града обаче тирът поднесал по мократа от дъжда настилка и се преобърнал. Цяло чудо е, че момчето е невредимо. Разминал се е само с уплаха, изваден е от тира и моментално арестуван.

Същевременно, собственикът на катастрофиралия зрелищно тир се е появил на мястото на инцидента и е огледал какви са пораженията. „Не мога да си обясня как се е случило. Камионът бе натоварен със стока и трябваше да пътува за Русе. Беше оставен на охраняем паркинг. Само материалите струват 40 хил. лв. Камионът не става вече за нищо. Останах като гръмнат, след като полицаите ми се обадиха и ми съобщиха какво се случва”, каза собственикът Коста Димитров пред „Флагман“.

Крадецът на камиона е навършил 18 години преди месец. Той е задържан за 24 часа. Младежът е стар познайник на полицията, арестуван е за множество кражби. Сега ще отговаря за причиняване на значителни материални щети в следствие на непредпазливост при управление на МПС.

Кефи ли те?

ПИТАМЕ: Как ще свърши мачът Пулев-Джошуа?

Подкаст “От 0 до 1”: Топ 5 най-кофти прически