in

Акция по време на карантина: Хванаха 40 души в наргиле бар

Пишем забавни материали, брато, но понякога се налага да пишем и тъжни. Хубаво е да го правим, когато е с поучителна цел. Празненства за 8 декември уж нямаше, но в крайна сметка полицията в столицата установи зверско нарушение по време на локдауна. В наргиле бар се е вихрил здрав купон с персонал и клиенти от 40 човека, съобщава сайтът Mysofia.bg.

Разкритието направи министърът на вътрешните работи Христо Терзийски в отговор на въпрос за проведените полицейски проверки по повод студентския празник 8 декември.

Съставени са актове по Закона за здравето както на юридическото лице, така и на управителя на заведението. Полицията е намерила и нерегламентирано съхраняване на тютюн. В цялата страна са направени над 1 000 проверки, в София 360 до 8 декември. Установени са седем нарушения и са съставени актове. Последното е подробност, която не ни касае. Знаем, че бизнесът страда, а държавата е абдикирала. Едни фалират, други евентуално оцеляват. Темата е дълга, не сме ние хората, които трябва да я развиват. Само казваме, че за всичко си има време и място. Сега сякаш е излишно за подобни действия, на нас също ни се пие на умирачка с приятели и качествена музика, но ще почакаме. 

Кефи ли те?

Килата пред Brato.bg за новата песен “Баница”: Важно е да изляза от стереотипа на рапъра

ПИТАМЕ: Как ще свърши мачът Пулев-Джошуа?