in

Намерихме къде да празнуваме Нова година

Големият въпрос през декември винаги е бил свързан с две неща – кога ще дават “Сам вкъщи” и къде ще се празнува Нова година. И докато сме в трепетно очакване да гледаме за пореден път най-великия филм, свързан с Коледа, второто е под голям въпрос предвид обстоятелствата.

Но сега попаднахме на нещо уникално, което не можем да си позволим, но не пречи да си мечтаем. Ти може да си по-заможен от нас и да се хвърлиш в дълбоките води. Сред живописните Доломити на височина 2055 метра над морското равнище се е появ необичайна карета с шейни. Това е нова атракция за романтични естети или такива, които обичат да си къркат с яка гледка.

Възползвайки се от малката кабина тип контейнер, може да прекараш нощта под открито в доста удобна обстановка. Раниеро Кампигото реализира малък проект, наречен Starlight Room. Говорим за малка кабина, разположена близо до дома му в близост до курорта Кортина д’Ампецо. Конструкцията е изработена от естествено дърво и стъкло. Прозрачните стени и тавани предлагат зашеметяваща гледка към заобикалящата природа. Избирайки да нощуват във въпросната стая, посетителите получават на разположение само най-необходимото: регулируемо легло, телевизор с плосък екран, DVD плейър и температурен конвектор. Нощувката в такава кабина ще струва 330 евро, което си е сметката в дискотека, няма какво да се лъжем. Вечерята и закуската също са включени. Достъпът до стаята е възможен само с моторни шейни или снегоходки, което прави преживяването още по-незабравимо.

Кефи ли те?

Легенда за Никулден

Вратар закотви последния отбор на Бербатов