in

Търсим голове у нас и в Англия с общ коефициент 14,53 на 4 мача

Имаме грях, брато, след като прогнозите ни в Шампионската лига бяха грешни като родна плеймейтка. Но сами усещахме, че заради ниски ставки трябваше да се правим на твърде големи специалисти, каквито не сме. Сега обаче не търсим поправителен, а отиваме дори по-далеч. Просто сме си такива…

“Eвертън” – “Лийдс”

Два от най-резултатните отбора се изправят един срещу друг и вариантите са два – скучно 0:0 или резултатен двубой. Въпреки всичко залагаме на второто. Анчелоти срещу Биелса е дуел, който си заслужава вниманието и уважението. Средно в мачовете на “карамелите” падат по 3.9 гола на мач, а в тези на новака – 3.4. Можеш да потърсиш опцият гол/гол или над 2.5 гола. Двете ставки са еднакви, затова по-малкият риск по наше мнение е двата тима да вкарат.

Прогноза: гол/гол
Коеф: 1.57

“Лестър” – “Фулъм”

Домакините са със статут на твърд фаворит, но ако и на теб коефициент 1.5 ти се струва малък и рисков, може би е добре да намерим начин да го вдигнем (коефициента). Търсим опицята азиатски хендикап, където евентуален успех на “лисиците” с гол разлика, залогът няма да се счита за грешен, а при по-изразителен ставката вече е 1.960.

Азиатски хендикап: “Лестър” -1
Коеф: 1.960

ЦСКА – ЦСКА 1948

Или ЦСКА си е ЦСКА, макар че тази прогноза е малко шизофренична, брато. Отборът на Гришата срещу този на Цеките. Очакваме голове, както в първия мач. Акрапович, ще го подстрижат, ако не вземе тоя мач, въпреки че ние живеем за изказването на Стойкас Стоилас след двубоя. Горкият Алън Пардю, който е на години и може да се обърка съвсем при вида на два отбора с едно и също име, спорещи за една и съща идентичност. Оф, самите ние се объркахме.

Прогноза: г/г и над 2,5 гола
Коефициент: 2,10

“Лудогорец” – “Ботев” (Враца)

Един троен мач, ако не е имало нещо за съдията. Кво нещо? Не знаем нищо, но и малките деца се сещат.
“Лудогорец” беше като брашнен чувал в Лондон срещу “Тотнъм”, мъка, мъка, мъка. “Ботев” (Враца) не им пука, пет пари не дават кой е отсреща, играят си тяхната игра и ако се получи, нищо чудно разградчани да катастрофират отново срещу тях с един хикс или по-лошо. Макар че второто е малко фантастика, но веднъж вече се случи този сезон.
Ние вярваме, че ще има голове. Поне по един.

Залог: гол/гол
Коеф.: 2.25

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

ГАЛЕРИЯ: Сексапилната нова приятелка на Гришо

Играчи масово скачат на EA Sports, заради лицата им в играта FIFA