in

Създадоха социална мрежа за плешиви

Ако косата ти пада в унисон с есенните листа, брато, или просто си принуден да ходиш нула номер, то бързото развитие на света ти дава втори шанс, ако това те прави нещастен. Американецът Дейвид Минс основа сайт за запознанства за оплешивяващи и напълно плешиви хора, съобвщаа в. “Ню Йорк пост”, който четем от нъншния си кенеф, тъй като сме втори по такива тоалетни в Европа.

“За някои хора е много трудно да бъдат без коса и те бързо губят увереност в себе си. Платформата Bald dating /Запознанства за плешивци/ е създадена с цел да се покаже на тези потребители, че да си олисял не е никак страшно”, коментира Дейвид Минс.

За да се запишат в сайта кандидатите трябва да отговарят минимум на две изисквания – да бъдат плешиви или оплешивяващи и да бъдат готови за срещи с партньори, чиито коси са кът. Ние винаги сме намирали за секси жените с къси прически , но тъй като все още не отговаряме на условията ще почакаме, знаейки, че дори това да ни се случи, има къде да отидем – в сайта за оплешивяващи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Търсим успех с тези 4 мача в Шампионската лига при общ коефициент 6.68

Елен задигна пушката на ловец, полицията го преследва