in

Търсим успех с тези 4 мача в Шампионската лига при общ коефициент 6.68

Предстои поредна порция мачове от Шампионска лига, брато. Следим, анализираме и признаваме, че т. нар. резонни мачове са с твърде ниски коефициенти. Налага се да бъдем гъвкави, за да подберем уж сигурни прогнози, а ставките да си заслужават. Търсим си късмета на следните 4 двубоя, но ако имаш и ти предложения, можеш да ги дадеш като коментар под статията. Успех!

ПСЖ – РБ Лайпциг

Домакините търсят задължителен успех, за да останат в играта за първите две места. Направихме груби сметки, че групата може до такава степен да се заплете, че накрая трите клуба, в това число и “Юнайтед”, да имат равен брой точки. И тъй като силите са изравнени, а ПСЖ ще бъде без Гей и Кимпембе, ще търсим голове в мача, а именно и двата тима да отбележат.
Прогноза: гол/гол
Коеф: 1.5

Рен – Челси

Домакините от Франция са в тежка серия с пет загуби в последните шест двубоя във всички турнири. Не е близо и денят, в който за последно записаха суха мрежа у дома. Гостите от Лондон са в коренно противоположна форма, а е излишно да говорим с какъв състав разполагат. Трудно или не, вярваме, че “сините” ще бият за радост на онези, потърсили знак “”2”.
Прогноза: 2
Коеф: 1.53

Ювентус – Ференцварош

Трудно може да дадем прогноза, която да се различава от “1” или гол на Кристиано Роналдо по всяко време. Затова ще заложим на опцията гостите от Будапеща да не вкарат през 90-те минути в Торино. В мачове като този това изглежда резонно, но пък както казват старите познавачи на играта “Топка е”.
Двата отбора да отбележат: Не
Коеф: 1.61

Аякс – Мидтиланд

“Аякс” излезе от кошмара COVID-19 и тимът отново е в оптимален вариант, като изключим няколко с травми, сред които и Дейви Клаасен. Но “аяксите” са със статут на фаворит, а “Мидтиланд” все още не е готов за двубои от такъв ранг. Търсим ранни голове за домакините и успех.
Първо/краен: Аякс/Аякс
Коеф: 1.8 

Кефи ли те?

Ибра заплаши EA Sports със съд заради FIFA21

Създадоха социална мрежа за плешиви