in

Събираме коефициент 5.8 с прогнозни на три двубоя

Най-накрая, брато. Клубният футбол се завърна. След агонията, която ни пречиняват родните национали, отново имаме възможността да си припомним как се рита топчето с класа. Днес обмисляме да прекараме немалка част пред телевизора, стискайки бира и фиш в ръка. Наздраве по този повод! Ето кои мачове ни привлякоха вниманието:

Тотнъм – Манчестър Сити

Най-логичното нещо, което може да се случи между тези два тима, е да има достатъчно на брой попадения. Разбира се, това понякога е измамно, но все пак ще се доверим на логиката, защото трудно бихме се решили да го играем на точен знак, но ръцете ни сърбят все пак двубоят да влезе в колонката ни.

Прогноза: гол/гол
Коеф: 1.57

Фулъм – Евертън

Домакините тръгнаха нагоре в последно време, но на свой ред Евертън записа няколко неубедителни мача. Въпреки това разликите в класите са крещящи и ако “карамелите” намерят себе си, трябва да вземат визитата на “Крейвън Котидж”, за да се върнат в битката за топ 6.

Прогноза: 2
Коеф: 1.85

Атлетико – Барселона

Няма причина да търсим знак, различен от 1. Вярваме, че Луис Суарес ще има какво да доказва пред доскорошния си тим, а и самият Диего Симеоне ще ги надъха, усещайки, че съперникът не е в оптимална форма. И все пак това е Барса. Именно затова подсигуряваме прогнозата си с равенство няма залог, защото коефициентът отново остава висок.

Прогноза: равенство няма залог 1
Коеф: 2

Кефи ли те?

Франсис Форд Копола смени началото и края на „Кръстникът III“

Британска медия: “Лудогорец” – най-мразеният клуб в Европа? (ВИДЕО)