in

Нов хит – коледни пуловерчета за кокошки

Коледа вече наближава и хората се замислят какво да подарят на своите близки – бижута за Цецките, пореден одеколон за мъжете, играчки за децата, лакомства за домашните любимци… С какво обаче могат да зарадват своите питомки стопаните на кокошки? Онлайн магазин предлага решение и за тях – чудесно коледно пуловерче, с което пернаните да се “потопят” в празничния дух и да се топлят в студените зимни дни и нощи, брато. Извратено е, но какво да кажем за онези хора, които не ядат месо? Разбра ни, нали?

Тематичното предложение идва от онлайн магазина Енимъл, фън енд фешън. Ако сте горди собственици на кокошка, можете да я “зарадвате” за празника с червено плетено пуловерче с бяло по краищата и две копчета с изображения на Дядо Коледа. С подобен тоалет всяка перната питомка може да се превърне в “красавицата на квартала”.

Топлата плетена на ръка дрешка, която повече напомня за сукманче, се предлага в различни размери – от XS до L според кокошите стандарти, както и с подробно описание, за да се уверят стопаните, че пернатите им питомки ще се чувстват удобно.

Освен коледни пуловерчета, онлайн магазинът предлага и други тематични дрешки за кокошки, както и пуловери и шалчета за кучета, за да не се чувстват четириногите другари на човека пренебрегнати.

Собствениците на кокошки оценяват високо коледното пуловерче и вярват, че то ще “пасва” отлично на пернатите им питомки. Плачем!

Кефи ли те?

Фен на „Ливърпул“ пише първата британска биография на Юрген Клоп

Имаш кофти татус? Ние даваме ваучър за 1000 лева за заличаването му