in

Имаш кофти татус? Ние даваме ваучър за 1000 лева за заличаването му

В този пъстър живот всеки прави грешки, брато. Кога от глупост, кога от прибързване, кога от чиста любов. В света на татуировките има много такива. Веднъж като избор за рисунка или надпис и втори път за изработването му. А понякога и годините оставят своя отпечатък.

Но всичко е поправимо. Не е нужно вече да лепиш грозния си татус с лейкопласт или изолирбанд, за да не ти го гледат. Лудост е! Има и друго решение, което е далеч по-практично. Направихме игра с нашите приятели от  Derma-Act, за да заличим кофти татуировка на един от вас. За целта от дерматологичната клиника осигуряват ваучер за премахване на татус на стойност 1000 лева. Точно така, с три нули е! А те, както знаеш, са професионалисти в сферата и разполагат с най-модерната апаратура за заличаване на татуировки и белези.

За целта вече сме стартирали игра в нашия профил в Инстаграм, а желаещите да участват трябва да изпратят снимка на лично съобщение, както и телефонен номер за връзка. Подчертаваме, че снимките се пращат единствено на профила ни в Инстаграм, където се провежда играта! Гарантираме анонимност, за да не се притесняваш от деликатната тема. В следващите 3 седмици всеки желаещ да се раздели със своя кофти татус може да се свърже с нас, а на 09.12 ще направим гласуване в Инстаграм профила ни, за да бъде избрана татуировката, която плаче най-много за заличаване.  Можеш да участваш до 08.12.2020 година и да посрещнеш Новата година на чисто.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

Нов хит – коледни пуловерчета за кокошки

Клуни подари на 14 приятели по $1 млн.: Благодарение на тях успях