in

Силен трейлър на Spider-Man: Miles Morales

Най-новата видео игра, посветена на Човека паяк е тук, брато. Две години след успеха на екшън-приключенската игра, разработена от Insomniac Games и публикувана от Sony Interactive Entertainment, налична е вече Spider-Man: Miles Morales.

Действията ще се развиват около година след тези в първата игра. Точно преди Коледа в Ню Йорк, където Майлс живее, избухва война между енергийна корпорация и високотехнологична престъпна армия. Тийнейджърът Майлс Моралес се приспособява към новия си дом, докато върви по стъпките на своя наставник Питър Паркър като новия Spider-Man. Но когато ожесточена борба за власт заплашва да унищожи новия му дом, амбициозният герой осъзнава, че с голямата сила идва и голяма отговорност. За да спаси целия Ню Йорк на Marvel, Майлс трябва да поеме наметалото на Spider-Man и да го заслужи.

В официалния блог на PlayStation Хортън написа, че това не е продължение, а една напълно самостоятелна игра. Разбира се, тя ще бъде част от вселената на Спайдърмен, но ще проследи възхода на Майлс Моралес, който беше епизодично включен и в Marvel’s Spider-Man.

Кефи ли те?

Търсим логиката в тези два мача с общ коефициент 3.39

Продължението на “Приятели” бе отложено за март 2021 г.