in

Търсим логиката в тези два мача с общ коефициент 3.39

Няма много мачове, за които да дадем прогнози и те да бъдат обосновани, брато. Национални отбори, част от които не играят за нищо, а другите играят едно голямо нищо. Може би ни схвана мисълта. И все пак има две срещи, които привличат вниманието ни, тъй като намираме логика в нашите си прогнози. Виж ги:

Словакия – Шотландия

И двата отбора се класираха през седмицата за Евро 2020, което ще се играе догодина. И двата тима играха продължения, а шотландците биха Сърбия с дузпи. Това са 120 напрегнати минути, в които са дали всичко от себе си, а после са се раздали и след класирането. Сега логиката е да няма много голове, дори бихме се хвърлили на прогноза Х, но все пак търсим по-сигурната опция.

Прогноза: Под 2.5 гола
Коеф: 1.61

България-Финландия

Не е нужен много текст, но все пак ще си кажем това, което мислим. Финландия се бори за спечелване на групата и е само на точка от лидера Уелс. Ние, дори ще си спестим всички шеги по темата, сме със състав, различен от титулярния, тъй като много от футболистите на Георги Дерменджиев са или контузени, или с COVID-19. Само за справка, селекциионерът бе принуден да вика шести вратар, след като Пламен Илиев се контузи, а Николай Михайлов и Георги Георгиев се оказа, че са с коронавирус. Същото важи за редица други футболисти.

Прогноза: 2
Коеф: 2.1

За още хумор може да ни последваш и в Инстаграм!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

ПИТАМЕ: Би ли се имунизирал срещу COVID-19?

Силен трейлър на Spider-Man: Miles Morales