Майк Тайсън мамил на тестовете за допинг с изкуствена пишка

Майк Тайсън мамил на тестовете за допинг с изкуствена пишка

Легендарният Майк Тайсън твърди, че никога не е използвал забранени вещества, но въпреки това е мамил на тестовете за допинг,брато. 54-годишния боец си поговори с Джеф Новицки в своя подкаст и засегнаха доста интересни теми. Железния разкри, че използвал „Whizzinator“, за да избегне положителна проба за неясно какви субстанции.

За тези, които не са запознати с този термин, то „Whizzinator“ е фалшив протезен пенис с тръба, която води до торба, пълна с предполагаема чиста урина. Тъй като спортистите се опитват да дават урината на други хора като своя от зората на тестовете с урина, инспекторите всъщност карат бойците да уринират пред тях.

Слагате Whizzinator, който изглежда като истински пенис. Изваждате го, стискате торбата между бедрата си и пълните чашата с чиста урина, без никой да подозира нищо. Ето какво сподели Тайсън пред Новицки за този хитър трик:

“Беше страхотно, човече. Поставих урината на бебето си в нея. Веднъж използвах урината да жена ми и тя каза да се моля да не се окаже, че е била бременна. Тогава казах, че няма да ползвам повече нейната, а тази на нашето хлапе.

Изплаших се, че урината може да покаже, че е взета от бременна жена. Предполагам, че съм чувал за това, защото се страхувах да не се случи и на мен. Да, по дяволите, да, имах един кафяв изкуствен пенис. Този човек, който трябваше да ме следи се страхуваше. Не искаше да гледа.”

Джеф Новицки, който е вицепрезидент на UFC и връзката им с USADA разкри, че се е случвало боец да предаде урина, която била взета от бременна жена. Той също разказа, че имало чернокож атлет, който не се съобразил и извадил бял изкуствен пенис.

В своята книга Тайсън разказва как използвал този пенис, за да скрие, че бил на наркотици. В края на месеца ще го видим отново на ринга в голямото му завръщане срещу Рой Джоунс.