in

Пет потенциални слаби съперника за България, които може и да бием

Днес е голям ден за българския футбол, брато. България се изправя срещу Гибралтар. Всичко или нищо! “Лъвовете” се точат да си го изкарат на съперника така, както тях самите ги бият цяла година. Лошото обаче е, ако планът се обърка. Какво правим, ако загубим? Тогава шегите ще бъдат още по-болезнени. Е, и ние ще спомогнем, това е ясно.

Тук сме, за да дадем ценни насоки на БФС за избор на следващ съперник в контрола, тъй като явно целта е да си вдигаме самочувствието между официалните срещи. Но след Гибралтар трябва да намерим и друг, за който да сме сигурни, че ще бием. Тук даваме пет потенциално лесни съперника.

“Левски” (Чепинци)

Не, брато, нямаме предвид отбора от софийската окръжна група, там мометата държат и на ритане, и на пиене. Залагаме на сигурното и пускаме срещу нашите национали женския тим на “сините”. Те са последни в класирането, затова рискът е премерен. Имат една победа в девет мача през кампанията. Нашите “лъвове” също имат един успех, но в 18-19 мача. Силите са изравнени.

Националният по гейминг

Може и да не знаеш, но България разполага с отбор по електронни спортове за футболния симулатор PES. Съставът ни е от двама и това дава сериозни шансове за “лъвовете” на Георги Дерменджиев. Все пак 2 срещу 11 си е трудно. Разбира се, условията са мачът да е истински, а не виртуален, защото там силите на националите по футбол намаляват драстично.

Отборът на Надеждата

България има тим, съставен от бездомни, който носи името отбор на Надеждата. Тук обаче не сме особени оптимисти, ако се стигне до директен спор 11 на 11. Само преди година българският състав победи този на Бразилия с 8:7 и влезе в Топ 12 на световното първенство по футбол за бездомни хора в Кардиф, Уелс. Дори само този факт би потиснал “лъвчетата” ни. Тук може би е добре да има облог и победителите и загубилите да си сменят местата. Това е отлична възможност да се сдобием с далеч по-солиден национален отбор, който да не ни срами срещу Косово, Финландия и изобщо всеки, който ни срещне по пътя си.

Националният по математика

Най-добре е от БФС да действат на сигурно и да уредят контрола с националния отбор по математика. Там вече победата ни е в кърпа вързана, тъй като срещу себе си ще имат момчета, които през годините са залягали над учебниците, а не над топката и лафовете. Изчислят ли обаче само веднъж как да ритнат коженото кълбо с обиколка 68.6–71.1 см, тежаща 410–450 гр (14–16 oz) при налягане 0.6 до 1.1 атмосфери, за да вкарат гол, нещата могат да отидат на зле за “лъвовете”.

Бутан

Ако ФИФА и УЕФА настояват за истински съперник, ще трябва да измислим нещо. Тук имаме предложение – националите на Бутан. Клетниците може да се кажат, че са поне толкова слаби, колкото и нашите. Бият рядко, даже много рядко и падат често. За България говорим, но и формата на Бутан е сходна. В последните си 19 мача имат 2 победи…упс, това е повече от тези на “трикольорите”.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Мия Халифа напомни за себе си (СНИМКИ)

Изборна измама опорочи конкурс за птици