in ,

Футбол, риболов, коли – още теми, които да коментира МегЗ след изборите в САЩ

България има своя нов ТВ експерт, брато. Казва се Миглена Каканашева, която трябва да знаеш като МегЗ. Наблягаме на думичката трябва!

ВИДЕО: Уменията на терена на Кристиано Роналдо, които приключват кариери

Преди дни тя коментира битката за президентския пост в САЩ между Джо Байдън и Доналд Тръмп по Нова ТВ. Дни по-късно МегЗ пък обвини Мартин Карбовски, че я изнудвал за секс, за да я показва в предаванията си. Понеже обичаме математиката и събрахме 1 + 1 и след равното няма да напишем 2, а следният въпрос: Какво ли са искали от МегЗ, за да я включат в политическата дискусия Байдън – Тръмп?

МегЗ има четири букви. Знаете ли още какво има четири букви? Тъпо! Тъпото по принцип не е остро. Знаете ли обаче какво е остро? Пирамидата с Всевиждащото око. МегЗ е илюминат. Това е! Именно заради това се сещаме още няколко теми, които да бъдат коментирани от МегЗ. Ето ги:

Вредните емисии

Засега само 5 от големите автомобилни производители, предлагащи свои модели на европейския пазар, успяват да покрият новите екологични стандарти и съответно да избегнат сериозни глоби, влизащи в сила от 1 януари. Това са PSA Group, Volvo Cars, BMW AG и Renault SA, които изпълняват изискванията на ЕС. А те са доста сериозни гамата на всеки производител трябва да има среден показател от 95 грама на километър CO2. В противен случай глобата е 95 евро на грам отгоре на всеки продаден автомобил в ЕС. Как обаче ще се справят останалите компании? Това, хващаме бас, го знае само г-ца Каканашева. Все пак тя е наясно с МПС-тата. Преди време тя катастрофира и първото, което направи, секунди след ПТП-то е… лайф в социалните мрежи. Поклон!

Честият “delay” на FIFA

Който най-вече се проявява в режим FUT. Това обаче със сигурност е повече от ясно на МегЗ, ние само разясняваме на невежите. Всички геймъри псуват по сървърите на EA Sports, но дали е така, МегЗ ще каже. Ние няма как да знаем, въпреки че играем футболния симулатор от 1998 година. Това обаче нищо не означава, когато трябва да водим диалог с експерт като представителката на нежния пол.

“Без значение кой е собственикът частен или държавен, важно е как едни национални и културни артефакти се пазят“, ще ни отговори тя и ние безсъмнение ще се съгласим.

Кризата в националния

Родните журналисти вече са се изчерпали откъм епитети и анализи за слабия ни национален отбор по футбол. Падаме от всеки, който има късмета да играе с “лъвчетата”. Сега ни се точат и сервитьорите от Гибралтар. Ще бъде епичен мач! Връщайки се на тезата ни, че вече всичко е казано за представителния ни тим, вярваме, че МегЗ може да анализира от друг ъгъл слабата форма на Спас Делев и компания. Защо защитата ни играе сякаш току-що са се запознали? Или пък са тренирали доскоро за олимпиада по математика? Кога Божката Краев може да се надява да стане №1 на България и какъв нов часовник да си купи Кирил Десподов? На тези и още много други екзистенциални въпроси може да размишлява Каканашева.

Има ли спад на улова по време на пандемията?

Мъчи ни един въпрос от сферата на риболова, брато, но никъде не намираме статистика. Откакто върлува пандемия от коронавирус, има ли спад в улова или напротив? Логиката е, че на повечето не им остава друго, освен да хванат въдиците и да отидат на някой гьол. Да, ама ако рибите са с маски? Как ще кълве? Важно ни е да знаем увеличил ли се е уловът на мрена, каракуда и червеноперки по време на пандемията, или напротив – намалял е.

Има ли начин да се забременнее така?

Тук би била експерт. Казваме го без капка ирония, честно!

Кефи ли те?

ВИДЕО: Уменията на терена на Кристиано Роналдо, които приключват кариери

Поничка с формата на среден пръст е новият кулинарен хит